O statuie a Fecioarei Maria din Argentina plange pentru umanitate

O statuie a Fecioarei Maria din Argentina plange pentru umanitate

Statuia Fecioarei Maria din parohia Nuestra Señora de la Piedad din Santiago del Estero, capitala provinciei omonime din nordul Argentinei, a fost fotografiată în lacrimi de un grup de copii. Micuţii asistau la o slujbă, moment în care Fecioara Maria a fost surprinsă în timp ce lăcrima. Acest eveniment a fost fotografiat de unul dintre copii, iar pozele au făcut înconjurul lumii.

Potrivit parohului Carlos Carabajal acest eveniment straniu este un semn pe care Fecioara Maria vrea să-l transmită umanității. Păcatele şi decadenta spre care se îndreaptă omenirea sunt motiv de suferinţă şi milă, cauză pentru care statuia a început să verse lacrimi de tristețe.

Cred că este vorba de o minune, fiindcă acești tineri sunt serioși şi apropiați ai parohiei participa cu regularitate la slujbele bisericii„, a declarat Carlos Carabajal consternat de întreaga situaţie.

Preotul a explicat că Rita Gallardo, tânăra care a făcut fotografia, s-a urcat şi a deschis geamul care o proteja pe Sfânta Fecioară pentru a obţine o imagine mai clară. Părintele Carabajal a spus că nu se ştie exact de când Virgen de la Piedad are lacrima.

Fecioara are o lacrimă care s-a format la ochiul stâng, i-a curs pe faţă şi o nară. Cred că este un semn, o avertizare pe care ne-o face. Este o expresie de durere şi poate se referă la tot ceea ce se petrece pe pământ. Poate este supărată pentru ce se întâmplă în societate„, a spus preotul Carabajal.

Loading...
loading...

Related posts