Bizar

O spirala ADN a aparut pe cerul Moscovei

Un fenomen ciudat s-a petrecut pe cerul orașului rusesc Moscova în ajunul Crăciunului. Un nor straniu în forma unei spirale ADN a putut fi zărit în ziua de 24 decembrie pe cerul senin. Ținând cont că niciun alt nor nu era prezent în zona respectivă, acest eveniment pare straniu.

Imediat după ce fotografia a fost făcută publică pe internet a stârnit diverse opinii în rândul internauților. Evenimentul, colaborat cu fatidica dată de 21 decembrie, a stârnit diverse ipoteze stranii. Unele voci susțin cu vehemență că norul în forma unei spirale ADN prevestește marea schimbare prin care trece omenirea odată cu încheierea unui mare ciclu, conform calendarului mayaș. Aceasta este o dovadă clară că omenirea se află în punctul în care o schimbare majoră este pe punctul să se producă.

spirala adn - O spirala ADN a aparut pe cerul Moscovei

Pe de altă parte norul în formă de ADN poate să fie o simplă coincidență, care nu are de-a face cu nicio teorie conspiraționistă sau care implică modificarea structurii ADN. Cu toate acestea, imaginea norului misterios este fascinantă, chiar dacă are sau nu legătură cu prevestirea unei noi ere în care pășește omenirea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top