O specie bizara de pesti a invadat plajele canadiene

Natura evoluează sub ochii noştri, forţa să inimaginabilă poate crea sau distruge, în orice moment, diverse forme de viaţă. Schimbările majore la care este supus Pământul în ultimii ani, dar şi evoluţia permanentă a tuturor vietăţilor, produc peste noapte schimbări majore în întreg ecosistemul.

Pescarii de pe o plajă canadiană au rămas surprinşi într-o dimineaţă când au găsit foarte mulţi peşti morţi, dintr-o specie necunoscută până în prezent. Apariţia peştilor nu i-a surprins doar pe pescari dar şi pe oceanologi care nu au ştiut să încadreze peştii în nicio specie existenta până în prezent. Plajă din Port au Port Bay a fost invadată de sute de mii de peşti morţi care nu au mai fost văzuţi până în prezent şi cu atât mai puţin încadraţi în niciun tratat.

Biologii spun că peştii găsiţi pe coasta canadiană seamănă cu o specie din Florida. Chiar dacă ar fi vorba de una şi aceeaşi specie, tot nu-şi pot explica cum au putut să ajungă atât de departe, spre nord. O primă ipoteză care se regăseşte pe buzele specialiştilor este faptul că peştii au evoluat dintr-o altă specie şi s-au adaptat la condiţiile climaterice din apele nordice.pesti

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și