Mistere

Bizar

O serie de cutremure, inregistrate in weekend in satul Izvoarele. Oamenii vorbesc depre zgomote stranii care vin din pamant

3views

Satul Izvoarele, din judetul Galati, este din nou incercat de cutremure. Localitatea a fost zdruncinata in ultimele zile de mai multe seisme de mica intensitate.

Este ceea ce a confirmat si un raport facut public de Institutul National pentru Fizica a Pamantului in care sunt mentionate, in intervalul 10-20 septembrie, 10 cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 1 si 1,8 pe Richter.

Desi raportul s-a facut pe baza datelor culese pana pe 20 septembrie, seria de seisme a continuat si in weekend, dupa cum spun localnicii din satul Izvoarele, judetul Galati.

Oamenii afirma ca de cele mai multe ori cutremurele sunt anuntate de niste zgomote stranii, foarte puternice, care vin de sub pamant.

Fenomenul este identic cu ceea ce s-a intamplat in aceeasi perioada a anului trecut la Izvoarele. Au fost detectate peste 300 de miscari ale scoartei terestre.

Loading...

izvoarele galati

Cu toate acestea, specialistii de la Institutul National de Fizica a Pamantului spun ca activitatea seismica inregistrata pana in prezent se incadreaza intr-un regim normal si ca ar fi fost declansata de activitatea unor falii vechi.

Stirileprotv

loading...