Take a fresh look at your lifestyle.

O piramidă, veche de 20.000 de ani, descoperită în Oceanul Atlantic. Oare să fie vorba despre Atlantida?

0

O piramidă uriaşă a fost descoperită pe fundul Oceanului Atlantic. Piramida este atât de mare încât șochează chiar și pe oamenii de știință, care nu au nicio explicație logică cu privire la originea sa.

În urmă cu peste 2300 de ani, cunoscutul filosof grec Platon realiza o descriere amplă a Atlantidei. Atunci Platon descria o piramidă imensă care se afla în centrul continentului pierdut. Interesant este faptul că Platon susținea că Atlantida se afla pe o insulă, nu foarte mare, situată chiar în fața Coloanelor lui Hercule.

Mai mult de atât, Platon a mai scris că într-o zi oarecare această insulă va dispărea și pentru mult timp nimeni nu o va mai găsi.

Pornind de la această descriere, specialiștii au ajuns la concluzia că Atlantida se afla nu departe de insulele Azore. Insulele Azore sunt un grup de insule portugheze situate în mijlocul Oceanului Atlantic, la aproximativ 1.500 km de Lisabona și 3.900 km de coasta de est a Americii de Nord.

În urmă cu câțiva ani, un grup de scafandri a realizat din pură întâmplare o descoperire fantastică în apropierea insulelor Azore. Este vorba despre o piramidă imensă, care se află pe fundul oceanului. Piramida are o înălțime de cel puțin 60 de metri și o bază de 8000 de metri pătrați.

Loading...

piramida-ocean

Structura subacvatică este considerată a fi o piramidă pătrată, orientată perfect către punctele cardinale. Probabil că aceasta a fost construită pentru a marca aceste puncte cardinale. Cel mai interesant aspect este că specialiștii au descoperit că piramida în cauză a fost construită cu cel puțin 20.000 de ani în urmă.

Nu se poate spune cu exactitate dacă este aceeași piramidă pe care o vedea și Platon în Atlantida, dar este cert că această structură a fost înălțată de către o civilizație extrem de avansată din punct de vedere tehnologic, încă necunoscută nouă.

loading...