Mozaic

O nouă carte pretinde că J.F. Kennedy a avut o relație homosexuală cu Lee Harvey Oswald, asasinul său

O carte, semnată de William H. Burrow, fost bibliotecar al Congresului Statelor Unite ale Americii și istoric la Harward, sugerează că asasinarea lui J.F. Kennedy s-a produs în urma unei relații amoroase cu ucigașul său  Lee Harvey Oswald.

Această teorie șocantă este pusă în lumina reflectoarelor de Burrow în nouă sa carte. Autorul susține că această teorie se bazează pe declarațiile fostului agent de pază a lui Kennedy, Edward Mahoney. Acesta, la vârsta de 88 de ani, pe patul de moarte i-ar fi povestit istoricului american numeroase picanterii din viața lui Kennedy.

Cel mai important și incredibil aspect se referă la o relație homosexuală, pe care fostul președinte american ar fi avut-o chiar cu Lee Harvey Oswald. Mahoney susținea că a cunoscut multe aspecte din viața fostului președinte american și este convins că a avut o relație de dragoste cu Qswald.

Acesta din urmă era posesiv și foarte gelos pe Marylin Monroe, cu care Kennedy a avut o idilă. Această poveste romantică făcea deliciul presei americane din acea perioadă, iar Oswald se simțea trădat, informează Worldnewsdailyreport.

Oswald era gelos și posesiv. El nu a putut digera faptul că Marylin Monroe a primit atâta atenție din partea presei în urma aventurii cu Kennedy, iar el nici măcar nu a fost băgat în seamă. A dorit ca toată lumea să știe ce relație specială are cu Kennedy. ”, susține istoricul american.

În momentul în care Kennedy a vrut să pună capăt relației amoroase, Oswald a înnebunit. Și-a pierdut pur și simplu mințile și a apelat la un gest extrem, asasinându-l pe Kennedy.

loading...

Această poveste pare greu de crezut, dar fostul agent de pază a consemnat mai multe capitole din jurnalul său cu întâlnirile celor doi. Amorezii s-au întâlnit pentru prima dată la un club privat din San Francisco, în 1960, chiar înainte ca Kennedy să fie ales președinte. Oswald era chelner, dar și o jucărie sexuală pentru domnii aleși care frecventau clubul Bohemian Grove. În acest fel, cei doi s-au cunoscut și apoi au urmat întâlnirile amoroase.

Cartea, semnată de William H. Burrow, va apărea pe piață în această toamnă și dorește să înlăture orice teorie a conspirației cu privire la moartea fostului președinte american.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. SVF

    17 iulie 2017 at 21:36

    Ce convenabil……

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top