The news is by your side.

O naveta spatiala a filmat patru OZN-uri care plonjau in Oceanul Atlantic

0

O navetă spaţială NASA, în timp ce efectua procedura de conectare la Staţia Spaţială Internaţională, a reuşit să capteze imagini spectaculoase. În partea de est se afla Oceanul Atlantic iar mai multe lumini ciudate intrau şi ieşeau din apă. Navetă era dotată cu o cameră de filmat alb negru şi a reuşit să filmele mai multe OZN-uri care intrau în apa oceanului.

Totul se petrecea în noaptea de 21 decembrie 2006, când patru lumini uriaşe au plonjat în Golful Mexicului. Aceste obiecte misterioase se deplasau cu viteze incredibile, după cum au susţinut ulterior şi astronauţii. La o analiză ulterioară s-a detectat că OZN-urile atingeau o impresionantă viteza de deplasară de 22.000 kilometrii pe oră. Cele patru obiecte spaţiale se deplasau în formaţie detaşată şi îşi schimbau poziţia de zbor în funcţie de celelalte OZN-uri.

Atunci când au ajuns la nivelul oceanului au plonjat în apă şi în continuare li se putea observa lumina tocmai din spaţiu. În mod normal avioanele nu sunt vizibile de la o asemenea distanţă, aproximativ 350 kilometrii şi în niciun caz capabile să atingă asemenea viteze impresionante. Din această cauză cele patru lumini erau cu certitudine OZN-uri şi nu altceva.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și