Bizar

O navă dispărută în Triunghiul Bermudelor a reapărut după 90 de ani

Triunghiul Bermudelor este unul dintre cele mai misterioase locuri din lume. De-a lungul timpului, acolo, au dispărut sute de vase sau avioane, de parcă cineva sau ceva, cu o putere supranaturală le aspiră de pe fundul oceanului.

Interesant este faptul că în urma disparițiilor, niciodată nu s-au găsit urme ale accidentelor. Mai mult de atât, pe fundul oceanului nu există epave ale vapoarelor sau avioanelor. Dar au existat numeroase cazuri când vapoarele sau avioanele dispărute au reapărut plutind în derivă pe ocean.

Un alt eveniment ciudat şi, deocamdată, inexplicabil s-a întâmplat în Triunghiul Bermudelor. A fost găsită epava navei SS Cotopaxi, un vapor ce a dispărut tot în respectiva zonă în urmă cu 90 de ani.

Desigur, au păşit rapid pe puntea vaportului descoperit, iar ce au aflat i-a înspăimântat: nu erau oameni la bord, nu s-au găsit nici rămăşiţe umane. S-a observat că nava nu mai fusese folosită sau controlată de cineva, de ani buni.

Reapariţia misterioasă a vaporului a născut teorii interesante în lumea ştiinţifică. Unii experţi şi-au schimbat opinia în legătură cu Triunghiul Bermudelor şi au acceptat că e vorba de ceva supranatural. Alţi specialişti caută şi acum o explicaţie logică şi raţională.

Cu toate acestea, nimeni nu își poate explica de unde a reapărut această navă dintr-o dată. Se vehiculează este în Triunghiul Bermudelor se petrec anumite anomalii sau distorsiuni ale spațiului-timp și posibil ca navele dispărute să facă saltul într-o altă lume sau dimensiune.

loading...

SS COTOPAXI - O navă dispărută în Triunghiul Bermudelor a reapărut după 90 de ani

Aceasta este doar o ipoteză pentru că nu poate fi demonstrată în niciun fel. Triunghiul Bermudelor este și va rămâne pentru mult timp un loc misterios, unde se petrec în anumite momente fenomene care ne depășesc nivelul nostru de înțelegere.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top