O mumie ciudata a fost descoperita in Peru. Oamenii de stiinta cred ca este vorba despre un extraterestru.

0

O mumie, de-a dreptul bizară, a fost descoperită în Peru. Aceasta ridică numeroase semne de întrebare cu privire la originea. În fază preliminară, oamenii de știință, care au analizat-o, susțin că nu a aparținut unui om, iar analizele ADN sunt controversate.

O mumie descoperită în provincia peruană Quispicanchi ridică foarte multe semne de întrebare în rândul antropologilor şi arheologilor datorită aspectului său bizar şi inuman. Descoperirea a fost făcută în oraşul Andahuaylillas, provincia peruana Quispicanchi, de către Renato Davila Riquelme angajat al muzeului Privado Ritos Andinos.

Aceasta mumie nu este ca oricare alta, având craniul fie deformat sau pur şi simplu este al unei creaturi extraterestre. Craniul este ciudat, având oficiile ochilor mult mai mari decât în mod obişnuit. Structura craniului este identică cu a unui nou născut, numai că molarii sunt atât de bine dezvoltaţi încât se subînţelege că este vorba despre o persoană trecută de prima tinereţe.

„Chiar dacă teste preliminare nu sunt concludente, se poate observa atât de bine că mumia descoperită nu aparţine niciunui grup etnic din lume” susţine antropologul Renato Davila Riquelme. În urma testelor ADN se va stabili cu siguranţă provenienţa scheletului.

Nu se poate preciza cu exactitate dacă mumia descoperită aparţine unui pământean sau a unui extraterestru pentru că se cunoaşte foarte bine că în unele civilizaţii cum ar fi indienii din America de Nord, Mayaşii sau Incaşii, existau nişte practici rituale prin care se deformă craniul noului născut.

Bucăţi de lemn erau ataşate, prin bandaje specifice, craniului pentru a se ajunge la anumite proporţii şi în acest fel se poate explica dimensiunile incredibile ale capului.

 

Singura problemă pe care oamenii de ştiinţă nu şi-o pot explica rămâne orbita extrem de mare a ochilor, care pe cei mai mulţi dintre ei îi duce cu gândul că mumia descoperită este o fiinţă venită de pe o altă planetă. Până în prezent această descoperire, singură de acest gen, ridică multe semne de întrebare referitoare la civilizaţiile dispărute din America de Nord.

Nu este singura mumie de acest gen

mumie

Un grup de cercetatori independenti a prezentat publicului ceea ce pare sa fie un corp mumificat cu trasaturi bizare, pe care l-au descoperit într-o pestera de lânga Nazca, în Peru. Mumia prezinta trasaturi umane, dar si non-umane. Umanoidul mumificat are, la ambele mâini, câte trei degete lungi iar capul are o forma alungita.

loading...
loading...