The news is by your side.

O moneda fotografiata pe Marte

0

O fotografie realizată de rover-ul Curiosity pe Marte ridică semne de întrebare cu privire la trecutul îndepărtat al acestei planete. După cum se poate observa din fotografie, un disc plat metalic, care seamănă cu o monedă se regăsește în solul marțian. Există mai multe voci ale analiștilor care susțin că acest disc plat nu este altceva decât o monedă, care provine de la o civilizație care ar fi putut să trăiască pe Marte cu milioane de ani în urmă, când planeta era capabilă să susţină viața.

Interesant este că moneda reflectă mai multă lumină decât roca din jurul căreia se află. Acest fapt certifică existența acestei bucăţi misterioase de metal, chiar dacă mai mulți au negat acest fapt. Este mai mult decât sigur că o asemenea fotografie ne împinge să lărgim aria de cercetare asupra descoperirii vieții în Univers.

moneda-pe-marte-2 O moneda fotografiata pe Marte

După cum știm, Marte, cu mai multe milioane de ani în urmă a fost o planetă care putea să susțină viața, pentru că există apă din abundență. Cercetătorii nu au putut descoperi ceea ce s-a întâmplat cu toată apa de pe Marte și nici cum atmosfera planetei s-a deteriorat. Probabil că atunci când se va putea răspunde la aceste întrebări putem să descoperim istoria unei planete, dar și să învăţăm să ne ferim de anumite pericole care pot distruge întreaga viață și pe Terra.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

moneda-pe-marte O moneda fotografiata pe Marte

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și