Bizar

O minge de foc a provocat panica intr-un oras din Yucatan

Duminică seara, un fenomen straniu a tulburat liniștea orașului Ichmul din sudul Yucatanului. O minge imensă de foc a pătruns în atmosferă, unde a produs un zgomot asurzitor, semănând astfel panica printre localnici. Evenimentul s-a încheiat cu o explozie de proporții, care a provocat o pană de curent generală.

Puțin după miezul nopții, o minge de foc de dimensiuni considerabile a pătruns în atmosferă. Fenomenul a fost însoțit de un zgomot asurzitor, care i-a trezit din somn pe locuitorii micului oraș Ichmul. Cei mai mulți dintre ei s-au urcat pe acoperișurile caselor pentru a vedea mai bine ceea ce se petrece. Au rămas muți de uimire în clipa în care au putut observa o minge de foc care se îndrepta spre orașul lor. În cele din urmă, obiectul neidentificat s-a prăbușit în munții din apropiere, provocând o explozie puternică.

A doua zi, cei mai curajoși s-au aventurat în pădure pentru a descoperi ceea ce le perturbase liniștea în noaptea anterioară. Au descoperit mai multe resturi ale mingiei de foc, care erau îngropate în pământ. Localnicii susțin că obiectul nu a făcut un crater în momentul prăbușirii. În cele din urmă, oamenii au strâns toate rămășițele și le-au predat autorităților locale, după ce le-au făcut mai multe fotografii.

Interesant este că localnicii au încercat să reasambleze rămășițele descoperite și a rezultat corpul unei ființe umanoide de dimensiuni mici. În acel moment au început presupunerile cu privire la evenimentul petrecut. Cei mai mulți sunt de părere că atunci când mingea de foc se îndrepta spre orașul lor, un OZN a intervenit și a deturnat traiectoria obiectului misterios.

minge de foc - O minge de foc a provocat panica intr-un oras din Yucatan

Pe de cealaltă parte, Salazar Gamboa, om de știință mexican, este de părere că mingea de foc a fost fie un reziduu spațial sau chiar un meteorit de dimensiuni foarte mici. Odată pătruns în atmosferă, obiectul a luat foc și din această cauză a provocat panică în rândul locuitorilor orașului Ichmul. Specialistul i-a avertizat pe oameni că nu ar fi trebuit să pună mâna pe aceste resturi pentru că ar putea să conțină elemente radioactive care le-ar pune sănătatea în pericol.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top