The news is by your side.

O lumina imensa s-a prabusit in Marea Neagra. Oare ce sa fie?

0

În urmă cu câteva zile scriam despre cum un OZN s-a prăbușit în Japonia, punând în alertă forțele armate. Mii de martori oculari au văzut straniul eveniment, descriind cum o lumină imensă s-a prăbușit în apele oceanului. Reprezentanții armatei au oferit o declarație de presă, precum și o fotografie, prin care explicau întregul fenomen.

De data aceasta, o cameră de filmat situată la malul Mării Negre din Turcia a reușit să filmeze un fenomen inexplicabil. O lumină impresionat de mare s-a prăbușit în mare și nimeni nu poate explică fenomenul. Au existat voci care susțineau că lumina putea să fie un meteorit, dar imediat după impact trebuiau să existe fenomene secundare precum valuri uriașe sau un zgomot infernal. Acestea nu s-au întâmplat și din această cauză se crede că a fost vorba despre un OZN care s-a prăbușit în Marea Neagră.

ozn-in-marea-neagra O lumina imensa s-a prabusit in Marea Neagra. Oare ce sa fie?

În urma incidentului, autoritățile turcești nu au emis niciun comunicat de presă și niciun punct de vedere oficial referitor la prăbușirea luminii albe în Marea Neagră. Din această cauză speculațiile referitoare la incident sunt diversificate și părerile împărțite. Tu ce crezi că poate să fie?

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și