Mistere

X-Files

O fotografie scăpată de NASA demonstrează existența bazelor extraterestre pe Lună

3views

Adevărul despre prezența extratereștrilor pe Lună este cât mai bine camuflat de cele mai importante agenții spațiale de pe Terra. Motivul principal ar fi panicarea populației și destabilizarea socială, adică zdruncinarea credințelor spirituale și modificarea percepţiei generale despre viață.

Cu toate acestea, au existat numeroase cazuri în care diverse fotografii ciudate despre Lună au ajuns la îndemâna opiniei publice, care stupefiată s-a întrebat de nenumărate ori ce caută bazele extraterestre pe Lună?

O astfel de fotografie a fost făcută publică de NASA cu câteva zile în urmă (fotografia originală se găsește aici) și după cum se poate observa, o bază extraterestră în formă ovală, de dimensiuni gigantice, se poate observa cu ochiul liber. Chiar dacă acest adevăr este violent respins sau ascuns de cei mai mulți dintre specialiști, există numeroși oameni care l-au confirmat.

Unul dintre cei mai importanți hackeri din lume, Gary McKinnon, a declarat într-un interviu că a reușit să spargă computerele armatei americane și ceea ce a văzut acolo este dincolo de imaginația oricărui om. Extratereștrii au numeroase baze pe Lună, pentru că aceasta este corpul celest cel mai apropiat de Terra și astfel se realizează programul de supraveghere uman.

Dr. Franklin Roach scria într-una dintre cărțile sale, că în urma analizei celor mai importante fotografii ale zborurilor spre Lună, a putut identifica numeroase ONZ-uri care însoțeau navetele spațiale. Acest fapt este unul de-a dreptul uimitor, în condițiile în care nimeni de la NASA nu a suflat nicio vorbă cu privire la acest aspect.

Loading...

Lan Fleming, om de știință american, a analizat diverse fotografii capturate în timpul misiunii Columbia. Acestea au fost realizate cu o tehnologie de fotografiere dincolo de spectrul luminii și conform specialistului american, se pot vedea numeroase nave extraterestre care roiesc în jurul navetei spațiale.

baza extraterestra pe luna

Acestea sunt doar câteva exemple cu privire la existența extratereștrilor pe Lună., însă, ele pot continua la nesfârșit. Cert este faptul că Luna este un loc misterios, unde există baze speciale folosite de extratereștri pentru a supraveghea specia umană.

loading...