X-Files

O flotă de OZN-uri fotografiată în Filipine (foto)

Un fenomen straniu s-a petrecut în urmă cu câteva zile în Filipine, când mai mulţi martori au fotografiat o întreagă flotă de OZN-uri.

În seara zilei de 26 aprilie 2015, în provincia filipineză Pampanga au fost observate numeroase bile de foc pe cer. Acestea au atras imediat atenţia oamenilor, care fascinaţi de situaţie au început să se fotografieze şi filmeze.

Flota de OZN-uri a brăzdat cerul timp de mai multe zeci de minute, astfel, evenimentul bizar a putut fi admirat în toată splendoare sa de numeroşi oameni.

Ştirea a făcut înconjurul lumii şi numeroase ziare sau reviste de specialitate au prezentat-o ca fiind una de-a dreptul stranie, dar în acelaşi timp şi interesantă pentru că în general astfel de apariţii sunt extrem de rare şi pot prezice anumite lucruri.

Interesant este că în ciuda faptului că luminile au fost văzute de sute de oameni, autorităţile locale au declarat că nimic straniu nu s-a petrecut în seara zilei respective.

Reprezentanţii aeroportului din zonă susţin că radarul nu a înregistrat nicio mişcare neobişnuită. Armata filipineză este de părere că acele lumini nu sunt ale unor OZN-uri, ci ale unor drone de spionaj.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top