O femeie susține că l-a fotografiat pe Iisus între nori (fotografii impresionante)

O femeie din Madisonville, Texas, susține că l-a fotografiat pe Iisus între nori. Știrea a făcut înconjurul lumii și a fost preluată de numeroase trusturi de presă, provocând numeroase controverse.

În ziua de 21 mai, o femeie trecută de prima tinerețe, mergea împreună cu prietena sa spre Madisonville, loc unde sunt amândouă angajate. În jurul orei 7 dimineața, cerul era înnorat și părea că o furtună urma să se producă.

Cele două femei au fost martorele unui eveniment straniu și inexplicabil pentru că iniţial au zărit un obiect ciudat care se deplasa cu viteză fantastică pe cer.

În clipa următoare, norii parcă s-au desfăcut și silueta unui bărbat, care seamănă izbitor cu Iisus și-a făcut apariția pe cer. Atunci a fost momentul când una dintre cele două femei a scos telefonul mobil și a imortalizat extraordinarul moment.

În dimineața zilei de 21 mai, mergeam împreună cu prietena mea Britney Gibbs, pe autostrada 21 spre Madisonville. Vorbeam despre diverse lucruri, când dintr-o dată un obiect neidentificat și-a făcut apariția pe cer, pentru ca în secunda următoare să putem vedea silueta unui bărbat, care cu siguranță este Iisus., a declarat pentru un ziar local femeia care crede că l-a fotografiat pe Mântuitor.

Loading...

Imaginile surprinse sunt de-a dreptul incredibile, dar cu toate acestea nimeni nu poate preciza cu exactitate dacă este vorba despre Iisus sau este o simplă iluzie optică.

Cu toate acestea, numeroși specialiști, care au analizat imaginile în cauză, susțin că există o discrepanță de luminozitate între nori și silueta de pe cer. Din această cauză, se presupune că povestea americancei este una veridică și astfel teoria sa devine plauzibilă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și