Bizar

O femeie din Columbia sustine ca l-a nascut pe fiul Satanei

Ana Feria Santos, o femeie din Columbia, susţine că l-a născut pe Satana. Copilul, în vârstă de numai patru luni, se comportă anormal, fapt pentru care atât mama sa, cât şi apropiaţii familiei au început să creadă că micuţul este diavolul în persoană.

Bebeluşul pur şi simplu dispare noapte din pătuţul său fiind găsit dimineaţa la distanţe mari de casă. Mai mult, copilul a început deja să meargă, ceea ce este absolut anormal pentru vârsta sa.

Chiar dacă pare incredibil de crezut, mama a declarat pentru presa locală că atunci când fiul său este supărat scoate flăcări pe gură şi i se transformă chipul părând un om bătrân. De mai multe ori mama a asistat speriată cum micuţul ardea aşternuturile prin flacările pe care le producea.

Vecinii au confirmat cele povestite de Ana Feria Santos, adăugind chiar că bebeluşul are o privire ciudată şi pe chipul său se poate citi ură care este în sufletul său. De asemenea, toată lumea a observat că unde este aşezat copilul apar fel de fel de semne ciudate, care par desprinse din cărţile oculte.

fiul satanei - O femeie din Columbia sustine ca l-a nascut pe fiul Satanei

Toate aceste evenimente incredibile au condus-o pe mama băieţelului de doar patru luni să facă publică drama prin care trece, susţinând că l-a născut pe fiul Satanei.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top