O femeie a fost dusa in timp de extraterestri si a reusit sa-l fotografieze pe Iisus (foto)

Întâlniri cu extratereștri au fost raportate de foarte mulți oameni, din diverse locuri ale planetei. De cele mai multe ori, acestea sunt traumatizante pentru oameni pentru că fie sunt răpiți, fie sunt supuși unor teste de laborator. Cu toate acestea, mai există și altfel de întâlniri, care nu lasă urme fizice, ci doar psihice și bineînțeles că ridică numeroase semne de întrebare.

O astfel de întâlnire s-a produs în 1967, când o femeie, care dorește să-și păstreze anonimatul, vizita Israelul. Chiar pe plaja Mării Galileei a fost abordată de mai multe ființe umanoide care i-au spus că o să-i facă un mic cadou. În doar câteva secunde a fost pur și simplu mutată în fața unei scene care se petrecea cu circa 2000 de ani în urmă, când Iisus cutreiera lumea pentru a-și face cunoscută credința.

Femeia a fost puțin șocată în clipa în care l-a văzut pe Iisus în carne și oase, dar a fost inspirată și a scos aparatul foto pentru a imortaliza momentul. Când a ajuns acasă a developat filmul și a constat că avea mai multe poze cu Iisus, care era însoțit de discipolii săi.

Scena s-a derulat cu o rapiditate greu de descris, iar când toată povestea s-a terminat extratereștri umanoizi au dispărut pur și simplu.

iisus

Această întâmplare i-a schimbat pur și simplu viața respectivei femei, dar din motive lesne de înțeles i-a fost frică să facă publică această poveste de-a lungul timpului. Abia acum, când perspectiva omenirii este în plină schimbare, iar fenomenul OZN este atât de mediatizat, anonima a făcut publice atât pozele, cât și întâmplarea petrecută cu aproximativ 50 de ani în urmă.

Loading... 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și