Bizar

O fantomă atacă un copil într-un parc din India – video

În acest moment, circul pe internet o filmare cu o fantomă care atacă un copil, pe o alee, într-un parc din India. Videoclipul a fost filmat cu ajutorul unei camere de supraveghere și încărcat pe Youtube.

Filmarea este de-a dreptul șocantă pentru că se poate observa cum un copil merge pe o alee, într-un parc oarecare și la un moment dat apare o fantomă, sau o creatură misterioasă. Cei doi par că se ciocnesc și în acel moment, fantoma îl apucă de un picior și îl trântește.

Copilul, speriat, se ridică și începe s-o ia la fugă. În secunda următoare, la fel cum a apărut, fantoma dispare și nu se mai vede în cadru.

Nu există indicii cu privire la locul unde s-a petrecut acest eveniment și nu se cunoaște nimic despre identitatea băiatului. Filmarea este de-a dreptul șocantă și demonstrează încă o dată faptul că ochiul omului este extrem de limitat și nu poate vedea tot ceea ce există cu adevărat.

Interesant este faptul că fantoma pare să aibă două mâini și două picioare, exact la fel ca un om normal. Este mult mai înaltă decât copilul traumatizat și se deplasează fără să atingă solul. Apare din neant și poate fi observată doar în clipa în care îl trântește pe copil, pentru ca mai apoi să dispară într-un plan fizic necunoscut.

Această filmare nu este unică, pe internet există numeroase cadre sau chiar fotografii cu fantome care atacă diverși oameni. Cu toate acestea, există foarte mulți sceptici, care susțin că nimic nu este adevărat și că în toate ipostazele este vorba despre falsuri grosolane.

Adevărul este departe de noi, dar nu trebuie să uităm că realitatea din care facem parte este mult mai complexă decât ne imaginăm și uneori lumile paralele interacționează cu a noastră.

Iată filmarea în cauză realizată într-un parc din India

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top