The news is by your side.

O fantomă a fost filmată cum se plimba în voie într-un pub din Marea Britanie (video)

O fantomă, surprinsă pe o cameră de filmat într-un pub celebru din Marea Britanie, stârnește controverse în rândul pasionaților de mistere.

Imaginile în cauză au fost surprinse cu ajutorul unei camere de supraveghere în incinta unuia dintre cele mai vechi puburi din Marea Britanie. Ye Olde Man & Scythe, din Bolton, este al patrulea cel mai vechi pub din Marea Britanie, fondat în 1251. De-a lungul timpului, localul a devenit celebru pentru fenomenele paranormale care au avut loc în incinta sa.

În dimineața zilei de 14 februarie 2014, managerul localului a verificat filmarea de peste noapte și a descoperit stupefiat cum o fantomă a fost surprinsă plimbându-se în voie printre mese. Pentru că o asemenea filmare poate fi o strategie impresionantă de marketing, a fost pusă la dispoziția publicului larg, care este invitat să-și dea cu părerea cu privire la veridicitatea fantomei.

În opinia proprietarului, este vorba despre fantoma străbunicului său, care a fost decapitat în interiorul localului în 1651.

fantoma

Imaginile sunt de-a dreptul grăitoare și după cum se poate observa, fantoma în cauză se plimbă în voie prin bar ca și cum ar aparține acestui loc.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și