X-Files

O familie din Anglia a văzut un OZN în spatele casei. Din el au coborât 3 bărbați în costume argintii

O mamă și cei șase copii pretind că au văzut un OZN gigant care a aterizat în curtea din spatele casei. Mai multe ființe extraterestre, în costume gri au coborât din aparatul de zbor și au provocat panică celor care i-au văzut.

Întâmplarea este de-a dreptul bizară și s-a petrecut  Normanton, în West Yorkshire, Marea Britanie. Unul dintre cei șase copii ai familiei Westerman a fugit în casă unde se afla mama sa și i-a relatat că în curtea din spatele casei a aterizat un avion ciudat.

Femeia, speriată, s-a uitat să vadă despre ce este vorba și atunci a realizat că nu este vorba despre un avion convențional, ci despre o farfurie zburătoare. OZN-ul se afla la câteva sute de metri de casă și era foarte mare.

Cazul a fost preluat și prezentat de CNN și analizat de ufologul englez Philip Mantle. Ufologul a vorbit cu familia Westerman și a obținut detalii șocante. În momentul în care femeia a văzut OZN-ul aceasta l-a comparat cu o ”pălărie mexicană” de culoare gri.

În momentul următor, trei bărbați foarte înalți, îmbrăcați în nișe costume argintii au coborât din aparatul de zbor. Aceștia păreau că se învârt în jurul OZN-ului de parcă căutau ceva anume.În momentul în care bărbații se mișcau, costumele acestora păreau să degajă fascicule ciudate de lumină.

Este posibil ca farfuria zburătoare să fi fost defectă, iar cei trei extratereștrii să încerce s-o repare.

Un alt fapt interesant, observat de doamna Westerman a fost că cele trei ființe extraterestre au luat un obiect metalic de pe câmp. Acest obiect a fost descris precum o torță fără lumină. După ce obiectul a fost recuperat, cei trei s-au urcat în OZN și fără niciun zgomot, aparatul de zbor a decolat. În câteva secunde acesta nu a mai fost vizibil.

Evenimentul a avut loc în vara anului 1979 și a fost ținut la secret până în prezent, când a fost făcut public în cadrul unei conferințe, unde au fost prezentate mai multe cazuri similare.

loading...
Comments
To Top