Bizar

O creatura, care seamna cu un dinozar, a fost filmata zburand deasupra unui parc din Chile (video)

O reptilă gigantică a fost filmată în plină zi cum zbura deasupra unui parc din orașul chilian Santiago. Martorii speriați au declarat că s-au speriat și că o asemenea arătare nu au mai văzut niciodată.

Straniul eveniment s-a petrecut în ziua de 29 septembrie 2013, în plină zi, în parcul Bustamante din orașul chilian Santiago. Un animal ciudat, care seamănă cu o imensă reptilă sau chiar cu un dinozaur și-a făcut apariția deasupra copacilor, zburând în voie. Oamenii aflați în acel moment în parc au scos telefoanele și au filmat senzaționalul incident.
Unul dintre martori, Ignacio, a declarat că nu mai văzuse așa ceva niciodată. A comparat animalul zburător cu o reptilă uriașă sau cu un dragon.

Imaginile au ajuns să fie analizate și cei mai mulți dintre biologi sunt de părere că vietatea din Chile seamănă izbitor de mult cu Dimorphodon Pherosaur, o reptilă care a dispărut în urmă cu peste 65 de milioane de ani, odată cu restul dinozaurilor.

Bineînțeles că imaginile au provocat diverse controverse pentru că un asemenea animal nu mai poate exista în vremurile noastre, dar cu toate acestea el există. S-a vehicul ca imaginile sunt trucate, dar numeroși martori oculari au declarat că au văzut creatura în timp ce zbura în voie deasupra orașului lor.

Chiar dacă pare surprinzător, nativii din Papua Noua Guinea au fost terifiați ani de zile la rândul de o creatură similară, pe care au numit-o Ropen. Aceasta era de dimensiuni gigantice, de culoare neagră și de o monstruozitate ieșită din comun. Pentru că oamenilor de știință le-a venit greu să creadă o asemenea poveste, doi cercetători, Jim Blume și David Woetze s-au deplasat în zona unde a fost văzut Ropen.

După o perioadă în care au cercetat zona au descoperit cu stupoare că acestă pasăre dinozaur există cu adevărat. Ei au descris-o ca fiind extrem de mare, de culoare neagră, cu ghearele puternice și vâna în general noaptea. Dacă acest dinozaur pierdut a putut exista în Papua Noua Guinea, atunci de ce nu este posibil să existe și în Chile?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top