O creatură asemănătoare lui Gollum a stârnit isterie în China (foto)

Mai multe imagini, surprinse de către un turist, în apropierea Marelui Zid, China, au făcut înconjurul lumii și au provocat numeroase controverse. Este vorba despre un monstru, care a fost comparat cu un Gollum, care se afla în preajma locului în care turistul și-a instalat tabăra.

Fotografiile sunt de-a dreptul șocante şi au ridicat numeroase întrebări cu privire la originea monstrului, care a fost surprins într-o pădure din districtul Huairou, la câțiva kilometri de Beijing. Bărbatul care susține că a realizat cele mai importante fotografii ale vieții sale a declarat presei din China că se afla împreună cu prietenii săi în pădurea respectivă la camping.

În prima dimineață a excursiei, s-a trezit primul și a căutat un loc unde să se spele. A fost uluit când la doar câțiva metri în fața sa a apărut o creatură bizară, care după cum se poate observa din fotografii seamănă cu celebrul personaj Gollum din filmul Stăpânul Inelelor.

Bărbatul, care a dorit să-și păstreze anonimatul, susține că norocul său a fost că a avut aparatul de fotografiat la îndemână. În clipa următoare a reuşit să surprindă mai multe fotografii cu creatura bizară.

În zilele următoare, imaginile au ajuns în atenția mass media din China, care le-a oferit opiniei publice. Isteria s-a declanșat și astfel numeroase semne de întrebare s-au născut cu privire la misteriosul monstru. Nimeni nu poate să-și explice cum a ajuns creatura în pădure și ce reprezintă cu adevărat.

Loading...

Pentru ca spiritele să se calmeze și pentru ca pădurea respectivă să nu fie împânzită de pasionații de senzațional, autoritățile de la Beijing au oferit o explicație stranie publicului larg. S-a spus că acea creatură era de fapt personajul principal al unui film science-fiction. Explicația pare de-a dreptul puerilă în condițiile în care turiștii aflați în zonă nu au zărit nici o cameră de filmat sau alte obiecte specifice turnării unui film.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și