The news is by your side.

O clarvăzătoare din America susține că Antihristul va veni din Venezuela

Mhoni este una dintre clarvăzătoarele care a uluit America Latină. Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni.

„Toată lumea m-a întrebat: Mhoni, vor mai exista cutremure puternice în Mexic? Eu văd seisme mari, nu de 7,1 sau de 8,4, pot apărea replici, însă nu e cazul să ne alarmăm.

Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniţi ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur”, a declarat Mhoni la o televiziune din Monterrey.

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim”, mai spune Mhoni, scrie Româniatv.

untitled_27720100 O clarvăzătoare din America susține că Antihristul va veni din Venezuela

Venezuela

Venezuela este o țară situată în nordul Americii de Sud, cuprinzând terminațiile nordice ale Munților Anzi (care depășesc 5000 m), câmpia fluviului Orinoco și Podișul Guyanelor (care ajunge la 3000 m), dispuse în ordine de la nord-vest spre sud-est. Pe un afluent al râului Caroni se află cascada Angel, cea mai înaltă din lume (978 m).

În Venezuela predomină populația de origine europeană. Venezuela este una din țările cele mai urbanizate din America Latină. Principalele orașe sunt Caracas, Valencia și Maracaibo. Marea majoritate a populației trăiește în orașele din nordul țării.

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și