Mistere

Profetii

O clarvăzătoare anunță producerea unui mare cutremur în România

4views

Clarvăzătoarea Doina Ionel susține că România va fi lovită de un cutremur major până la sfârșitul iernii. De asemenea clarvăzătoarea crede că în județul Galați cutremurele se vor opri în următoarele două săptămâni.

Producerea evenimentelor stranii din județul Galați a readus în prim plan ideea producerii unui mare cutremur care va pune întreaga țară la pământ. Clarvăzătoarea, Doina Ionel , a fost invitată la o emisiune RTV, unde subiectul principal au fost cutremurele, dar și prezicerea lor.

Doina Ionel este sigură pe informațiile pe care le-a primit, dintr-o lume la care numai dânsa are acces și a dorit să le transmită tuturor românilor pentru a întâmpina viitorul cu precauție. Conform acestor informații, România va fi lovită de un seism violent, de circa 7 sau 8 grade pe scara Richter, cel târziu până la începutul primăverii.

Săptămâna trecută, joi, am primit informații  Cutremurul va fi mare, va avea în jur de 7, 8 şi se va întâmpla în perioada următoare, fie până la sfârșitul anului, fie până în primăvară“, a declarat Doina Ionel.

Clarvăzătoarea susține că acest cutremur major se va produce între orele 3 și 5 ale dimineții, iar cele mai afectate orașe vor fi: București, Galați și Buzău. Cutremurul va fi atât de puternic încât va fi resimțit până în Ucraina și Republica Moldova.

Loading...

Am văzut clar. E foarte aproape, îl simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galaţi, Buzău şi Bucureşti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova şi va ajunge până în Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri întregi din centrul Capitalei vor cădea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca să sperii lumea, ci ca să o previn. Vestul țării va fi protejat“, susține clarvăzătoarea.

Cutremur

Doina Ionel este una dintre cele mai recunoscute clarvăzătoare din România și cele mai multe dintre predicțiile sale s-au adeverit. Ea a a mai prezis cutremurul devastator din 19 mai 2012 din nord-estul Italiei, seismele din Noua Zeelandă, divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică jr., marile proteste de stradă din Piaţa Universităţii.

loading...