The news is by your side.

O civilziatie extraterestra va fi descoperita in urmatorii 20 de ani

0

amenii de ştiinţă ruşi cred că în următorii 20 de ani omenirea va intra în contact direct cu o civilizaţie extraterestră.Geneza vieţii este atât de previzibilă precum formarea atomilor. Există viaţă şi pe alte planete şi o vom găsi în următorii 20 de ani.”, susţine  Andrei Finkelstein, director la Academia de Ştiinţe din Rusia.

Participând la un seminar dedicat vieţii extraterestre,  Andrei Finkelstein, a declarat că aproximativ 10% dintre planetele cunoscute de om, seamănă într-o foarte mare măsură cu Pământul. În cazul în care pe o asemenea planetă se găseşte apă, atunci în mod cert că acolo putem să găsim şi extratereştrii. Ei pot semăna atât de bine cu omul încât pot avea 2 mâini, două picioare şi un singur cap.Ei pot avea culoarea pielii diferită, dar şi oamenii sunt aşa”, crede omul de ştiinţă rus.

Institutul Finkelstein funcţionează încă din anul 1960 şi se bazează pe un program special de interceptare a semnalelor radio care circulă prin spaţiu. În tot acest timp, cercetătorii din cadrul programului au încercat să descopere o civilizaţie extraterestră, dar nu au reuşit până în prezent. Când oamenii de ştiinţă susţin că în următorii 20 de ani o civilizaţie extraterestră va fi descoperită nu putem decât să aşteptăm cu interes acea zi magnifică.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și