Take a fresh look at your lifestyle.

O CARTE DĂRUITĂ LUI BENEDICT AL XVI-LEA STIPULEAZĂ CĂ PAPA FRANCISC ESTE VICARUL ANTICHRISTULUI

Fostul papă Benedict al XVI-lea a primit în dar o carte din partea unui italian, în care se susține ideea că lumea este condusă de civilizații extraterestre și că actualul papă, Francisc este vicarul Antihristului.

Cartea conține profeții ale clarvăzătoarei, Franca Miscio, cunoscută sub numele de Conchiglia. În carte se regăsesc texte cu privire la faptul că Papa este un impostor, că Vaticanul este răspunzător de cele șapte păcate și că ADN -ul uman a fost amestecat cu cel al altor civilizații extraterestre. Etratereștri conduc lumea și biserica.

Purtătorul de cuvânt al papei Benedict al XVI-lea a declarat că dacă ar fi știut ce dar primește, Papa nu ar fi participat la acea conferință, unde i-a fost dăruită cartea. În 11 februarie 2012, ziua în care papa Benedict al XVI-lea a anunțat că renunță să mai fie papă și se retrage , la ora 23, bazilica Sfântul Petru a fost lovită de un fulger.
Coincidență sau nu?

Vă readuc aminte că în anul 1590, profetul Sfântul Malachie a prezis că papa Benedict este cel de al 111 lea papă, că va demisiona în anul 2012 și că următorul papă va fi ultimul papă din existența Vaticanului.  Profețiile Sfântului Malachie nu sunt recunoscute de către Vatican, totuși această profeție, care s-a realizat exact în anul prezis de profet, ne face să ne punem mai multe întrebări.

Discursul prin care papa și-a anunțat demisia, fapt unic până la această dată, a fost unul extrem de scurt și fără explicații. Nu mai pot gestiona Vaticanul, mă retrag. Sfântul Malachie a prezis că cel de al 112 lea papă, care va fi și ultimul, vine din Africa sau America de Sud.

Se știe că papa Francisc vine din Argentina. Sunt prea multe coincidențe în toată această poveste, ca să nu ne pună pe gânduri. Să ne aducem aminte că în ziua de 11 februarie, ziua în carea demisionat papa, s-a prăbușit un meteorit în Rusia. Cifra 11 este cifra iluminaţilor. S-a scris mult despre faptul că papa ar fi francmason, că face parte dintr-un ordin al iluminaţilor și că în sfârșit, iluminaţii, după ce l-au obligat pe papa Benedict să demisioneze, și-au instalat propriul papă și au câștigat și ultima citadelă, Vaticanul.

Loading...

Într-un interviu recent, papa Francisc a uimit lumea catolică prin câteva afirmații pe care le-a făcut. În primul rând el a susținut că nu crede într-un Dumnezeu catolic. El crede într-un Dumnezeu al tuturor și că profesorul său a fost Iisus Christos, a cărui revenire pe Pământ o așteaptă.

picture-of-antichrist

Chiar dacă papa Francisc pare un progresist, în toate discursurile sale el face referire la diavol și la Satana. Specialiștii în religie susțin că această obsesie este legată de locul unde a trăit și s-a format, Argentina, țară în care în contextul spiritual Satana își are un loc special.

În America de Sud, peste 70% din populația continentului crede în Satana și în diavol. În țările din America de Sud fenomenul exorcizării, scoaterea diavolului din trup și minte, a luat o mare amploare. Oamenii sunt convinși că prin exorcizare este alungat diavolul. Reprezentanții bisericii catolice admit aceste ritualuri și chiar angajează persoane care practică exorcizarea.

loading...

Comentariile sunt închise.