Conspiratii

O BAZĂ SECRETĂ DESCOPERITĂ ÎN ANTARCTICA? NIMENI NU SPUNE CU EXACTITATE CEEA CE SE PETRECE ACOLO

În aparență, Antarctica este un teritoriu unde nu se întâmplă nimic. Un continent alb, înghețat, puțin populat, unde întâlnim câțiva cercetători și militari.

Puține informații ne parvin din această zonă. De curând, a fost publicată cartea cercetătorului argentinian Ruben Morales, OZN-uri în Antarctica. Cartea prezintă documente declasificate privind evenimentele extraterestre din Antarctica. Documentele au fost întocmite în perioada 1947-1973.

Cartea prezintă operațiunea Highjump desfășurată în anii 1946-1947. A fost o operațiune americană condusă de amiralul Richard Byrd. La ea au participat peste 5000 de militari, 13 nave și 26 de avioane. Oficialitățile americane nu au dat niciodată explicații despre obiectivul acestei misiuni. Operațiunea a fost un eșec, soldată cu pierderi umane și materiale.

Cu cine s-au luptat americanii în Antarctica, în condițiile în care războiul se încheiase? Ce forțe inamice se aflau în Antarctica, pentru care americanii au trimis 5000 de oameni?

Morales susține ipoteza extraterestră. Americanii au fost efectiv zdrobiți de aceste forțe. Au intrat pe un teritoriu interzis și consecințele au fost pe măsură.

Un alt incident s-a petrecut în anul 1961. Într-o noapte de iarnă, când totul era înghețat iar navele nu puteau circula, soldații care se aflau la o bază militară au observat lumini puternice pe suprafața înghețată. A fost dată alerta și au fost transmise semnale. Cele patru lumini au continuat să survoleze gheața, fără a răspunde la semnale.

loading...

Fiecare dintre lumini avea o lungime de 80 de metri. Conform raportului întocmit, luminile aveau viteze foarte mari și au creat interferențe la aparatura electromagnetică de la bază.

Sputnik France a publicat în anul 2016, un articol despre existența unei baze militare construite de naziști în timpul războiului și care avea rolul de a efectua experimente cu tehnologie extraterestră.

Baza are forma unui crater în subsolul glaciar și are dimensiuni uriașe. Alți cercetători consideră că acest crater este o intrare spre interiorul pământului. Adâncimea craterului este de 850 de metri. Astfel s-ar putea explica anvergura operațiunii Hughjump.

La reponse de la station polaire Davis - O BAZĂ SECRETĂ DESCOPERITĂ ÎN ANTARCTICA? NIMENI NU SPUNE CU EXACTITATE CEEA CE SE PETRECE ACOLO

În anul 2006, satelitul GRACE a detectat o anomalie gravitațională în zona presupusului crater. Au fost specialiști care au susținut faptul că enormul cratere, are o lungime de 250 kilometri, s-a format ca urmare a prăbușirii unui meteorit. Această ipoteză nu are mulți susținători. Prăbușirea unui meteorit care să formeze un astfel de crater ar fi fost catastrofal pentru planetă.

În extremitățile craterului se pot observa niște intrări circulare care i-au făcut pe cercetători să susțină ipoteza că misteriosul crater este de origine artificială.

O altă întrebare care se pune este cea despre originea terestră sau nonterestră a craterului. Ar fi putut construi naziștii un crater cu asemenea dimensiuni și la ce le-ar fi folosit?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top