Conspiratii

Numerolog american susține că pe 21 octombrie se va instaura Apocalipsa timp de 7 ani

În urmă cu câteva săptămâni, profetul american și numerologul creștin David Meade, a anunțat că pe 23 septembrie 2017 va veni Apocalipsa. Evenimentul nu s-a petrecut, iar Meade șochează din nou opinia publică cu o altă previziune, care susține că sfârșitul lumii va veni luna următoare.

Aceasta declarație a fost făcută pentru Foxnews.com și conform calculelor lui Meade, pe 21 octombrie 2017, misterioasa planeta Nibiru sau Planeta X se va apropia atât de mult de Terra încât se vor schimba multe aspecte, printre care se va instala Apocalipsa.

Ciudat este faptul că Meade a avut curajul să iasă în lumina reflectoarelor după ziua de 23 septembrie, moment în care prevăzuse că va veni sfârșitul lumii. De data aceasta, numerologul american a declarat că prima profeție a fost eronată din cauza calculelor greșite, dar și al modului de interpretare al datelor. Acesta a fost motivul principal pentru care sfârșitul lumii a fost înțeles greșit, dar de data aceasta, a refăcut calculele, iar data de 21 octombrie va fi prima zi a Apocalipsei.

Meade susține că această apocalipsă nu va fi una bruscă, ci pe 21 octombrie va fi momentul în care vor începe numeroase catastrofe. Mai mult de atât, după o perioadă va începe și un război, care va dura nu mai puțin de 6 ani. Imediat după ce acest război se va sfârși, va urma un mileniu de pace.

„Este posibil ca, la sfârșitul lunii octombrie, să fim pe cale să intrăm în perioada celor șapte ani apocaliptici, după care va urma un un mileniu de pace”, a declarat Meade pentru Sunday Express.

Ce spune NASA?

Teoria lui Meade, că sfârșitul lumii se va produce atât pe 23 septembrie, cât și pe 21 octombrie 2017, a stârnit panică în rândul oamenilor. Pentru a face lumină cu privire la ceea ce se petrece cu adevărat, numeroși americani au contactat NASA pentru a elucida problema Apocalipsei.

apocalipsa-1 Numerolog american susține că pe 21 octombrie se va instaura Apocalipsa timp de 7 ani

Specialiștii NASA susțin că nu există nicio planetă Nibiru sau cu un al nume, care se apropie de Terra. Iar viața pe Pământ, va continua la fel cum o cunoaștem și în prezent.

loading...
Comments
To Top