Descopera

Numeroase implanturi extraterestre gasite in trupurile oamenilor

În urmă cu ceva timp vă prezentam un material incredibil despre cum a fost descoperit un cip de proveniență extraterestră în craniul lui Napoleon. Chiar dacă această știre este greu de digerat, implanturile extraterestre în diverși oameni continuă să fie un subiect de interes global.

O echipă de specialiști americani a făcut publice mai multe cazuri în care diverși oameni au fost descoperiți cu implanturi de proveniență non-pământeană. Specialiștii susțin că este un fenomen întâlnit la nivel global și asemenea cazuri, chiar dacă nu sunt făcute publice din diferite motive, ele există.

Roger Leir, doctor chirurg și specialist în chimia materialelor, a vorbit pentru prima dată despre implanturile extraterestre. El susține că de nenumărate ori a avut pacienți care conțineau în diverse părți ale corpului un fel de cipuri implantate. Cei mai mulți dintre cei marcați au susținut că au fost momente în care au pierdut noțiunea timpului și chiar contactul cu lumea reală. Specialistul crede că acela a fost momentul crucial în care extratereștri și-au implantat gadgeturile de spionaj.

Impresionant este faptul că după ce au fost extrase, cipurile au fost supuse analizelor de laborator. S-a stabilit că acestea sunt alcătuite din materiale cu izotopi care nu există pe Terra. Aceste materiale, precum fierul sau nichelul, se regăsesc în special în meteoriți și izotopii lor i-au dus cu gândul pe specialiști că acele materiale provin din supernovele de la începuturile Universului.

În mod normal cipurile au o structură neregulată și sunt acoperite cu un înveliș de grăsime, pentru ca organismul uman să nu le respingă. Țesutul biologic nu este unul străin, ci pur și simplu crește din metal, ceea ce este imposibil de înțeles pentru oamenii de știință. Unele implanturi emit semnale radio pe o frecvență de 93 MHz și chiar pe frecvențele utilizate de sateliți. Altele emit radiații sau chiar unde magnetice. Tehnologia din aceste cipuri pare ruptă din filmele SF și sunt atât de incredibile încât cercetătorilor le este imposibil ca să le definească.

Leir menționează că implanturile se regăsesc în cele mai multe dintre cazuri lângă oase. Nu se poate spune cauza pentru care ele sunt plasate în acele locuri, dar cu siguranță că trebuie să existe o logică necunoscută nouă.

loading...
implant extraterestru - Numeroase implanturi extraterestre gasite in trupurile oamenilor

Implant extraterestru

Există anumite afirmații neoficiale care spun că aproximativ 2% din populația Statelor Unite a suferit un implant extraterestru. Dacă această cifră se aplică la nivel mondial atunci putem spune că extratereștrii sunt interesați în mod direct de evoluția omului și ne supraveghează din umbră.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top