Nu este posibil ca omul să fi ajuns pe Lună! NASA este provocată să demonstreze contrariul

20 iulie 1969, toate posturile de televiziune au transmis momentul în care astronautul Neil Armstrong a făcut primii pași pe Lună. În acea clipă, cosmonautul american a transmis un mesaj omenirii, „un pas mic pentru om, un pas uriaş pentru omenire”, prin care punea capăt cursei de cucerire a spațiului dintre SUA și URSS.

Această poveste a persistat de-a lungul timpului și dacă în trecut nimeni nu a avut curajul să o conteste, odată cu evoluția tehnologiei, lucrurile s-au schimbat. S-a născut o teorie a conspirației, care spune că americanii nu au pășit niciodată pe Lună și toate filmările de acest gen au fost regizate într-un studio. Motivul? Fostul președinte american, John F Kennedy, a dorit cu orice preț să-i învingă pe ruși în cursa pentru cucerirea spațiului.

Această teorie a conspirației este propusă de Marcus Allen, editorul revistei bi-lunare alternative Nexus. Allen susține că întreaga poveste cu oamenii pe Lună este o făcătură grosolană, realizată într-un studio de la Hollywood.

Pentru ca teoria sa să fie una plauzibil, Allen a adus în discuție mai multe elemente controversate

În fotografiile cerului lunar, de ce nu se văd stele și de ce astronauții sunt extrem de evazivi cu privire la stele? Răspunsul, susține el, este că autorii decorului fabricat de NASA știau că nu ar fi putut prosti pe astronomii profesioniști cu un fundal stelar surogat.

Dacă suprafața Lunii era destul de pufoasă pentru o urmă de pas adâncă, de ce jetul rachetei propulsoare a vehiculului de aselenizare nu a provocat un crater profund?

Loading...

De ce în fotografii nu există praf lunar pe picioarele vehiculului de aselenizare? Dacă Luna s-a dovedit sterilă după prima misiune Apollo, de ce astronauții din misiunile ulterioare au fost ținuți atâta timp în carantină?

Un alt aspect analizat este cel cu privire la luminile din filmare. Acestea sunt de-a dreptul ciudate și par a fi artificiale, ceea ce înseamnă că totul s-a filmat într-un studio.

Un alt fapt interesant, descoperit recent de știința modernă, și susținut și de Allen este că în momentul actual, este practic imposibil ca omul să călătorească dincolo de centura Van Allen, din cauza radiațiilor extrem de puternice care ar ucide un om într-un timp extrem de scurt. Și atunci cum a fost posibil ca în urmă cu aproape 50 de ani a fost posibilă această călătorie?

Allen a ridicat mingea la fileu și a provocat NASA să demonstreze prin lucruri reale cum a fost realizată această călătorie spre Lună. Din păcate, apelul său este ignorat și nimeni de la NASA nu pare interesat de această demonstrație. Oare de ce?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și