Descopera

NSA a declasificat un document prin care prezintă convorbirile cu diverse specii extraterestre

Agenția de Securitate Națională a Statelor Unite (NSA) a declasificat mai multe documente secrete care confirmă faptul că în trecut au existat mai multe forme de viață extraterestră care au comunicat cu pământenii.

În urma presiunii provocată de scandalul cazului Edward Snowden NSA s-a văzut nevoită să facă publice o parte din secretele pe care le păzea cu sfințenie. Unul dintre aceste secrete este de-a dreptul uimitor pentru că documentul pe care l-a pus la dispoziția publicului larg confirmă faptul că în trecut mai multe specii extraterestre au interacționat cu reprezentanți au guvernului SUA.

Documentul, în format PDF, conține 31 de pagini în care se pot citi mesajele pe care pământenii le-au schimbat cu speciile extraterestre. El se găsește pe site-ul NSA și poate fi accesat de oricine la adresa alăturată ( http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml )

În 1980, NSA a fost implicată într-un program strict secret care includea protecția cetățenilor americani de obiectele zburătoare neidentificate ostile. În urma acestei acțiuni s-a ajuns la momentul în care anumite civilizații extraterestre ne-au oferit ajutor împotriva extratereștrilor ostili. Documentul nu precizează cu exactitate despre ce specii este vorba și nici locul de proveniență al extratereștrilor, dar cu toate acestea, putem spune că s-a mai făcut un pas important în pregătirea populației pentru acceptarea adevărului cu privire la viața din acest Univers.

seti1 - NSA a declasificat un document prin care prezintă convorbirile cu diverse specii extraterestre

După cum scriam într-un articol precedent, acest proces este unul lung și anevoios pentru că în ziua de astăzi există numeroși oameni care încă mai cred că extratereștri sunt doar un mit și astfel suntem singuri în acest Univers incredibil de mare. Pentru ca șocul să nu fie unul puternic, la nivel mondial, s-a stabilit că populația are nevoie de câțiva ani pregătitori pentru ca în cele din urmă, undeva prin 2040, extratereștri să fie prezentați oficial la nivel mondial.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top