NOUA ORDINE MONDIALĂ, PERFECTIBILII NU ACCEPTĂ INTRUȘI

NOUA ORDINE MONDIALĂ, PERFECTIBILII NU ACCEPTĂ INTRUȘI

Illuminati, desemnează o organizație secretă elitistă formată din cei mai puternici oameni ai lumii. Despre ei se spune că vor să controleze umanitatea, resursele planetei, prin manipulări militare și media.

Illuminati, cine sunt?


Se spune că cei care conduc cu adevărat lumea sunt membrii ai celor mai puternice familii din lume, Rockefeller, Rothschild, Windsor, membrii ai clubului Bilderberg.
Strategia lor este una simplă. Atacul asupra economiei unei țări și crearea de dependințe. Urmează apoi, o politică de manipulare și îngenunchere.

Societatea Illuminati a fost fondată în anul 1776, de către un profesor din Ingolstadt, Germania. La început, a fost o mișcare filosofică care punea omul în mijlocul creației.

Mai târziu, a fost numită Cercul Perfectibililor. Au avut ca slogan, libertate, egalitate, fraternitate. Illuminati doreau să creeze o nouă față a Germaniei catolice dominate de iezuiți, eliberarea lumii de religiile impuse de autoritățile politice.
Illuminati au avut un rol major în toate mișcările sociale și politice, începând cu Revoluția franceză.

Politologul francez Pierre Andre Tagueff susține că nu există întâmplare în producerea marilor mișcări sociale din lume. Totul a fost și este orchestrat din spatele cortinei politice.

Maeștrii invizibili conduc afacerile planetare


La doi ani după căderea imperiului sovietic, președintele Bush a fost primul care a folosit sintagma noua ordine mondială. Jurnaliștii americani de investigație au descoperit că atât Bush senior, cât și fiul său, viitorul președinte al SUA, făceau parte din Confederația Universității Yale, Skull and Bones, fondată în anul 1832. Principiile erau similare cu cele ale Illuminati.

4 martie 2001, ziua în care a fost prezentat un scenariu apocaliptic


Cu 6 luni înainte de producerea evenimentelor din 11 septembrie 2001, mai multe televiziuni americane au prezentat seria pilot a filmului The Lone Guneman care avea ca temă un complot. Membrii ai guvernului american au creat un complot în care un avion de linie distrugea o clădire din New York.

În realitate, avionul era controlat de la distanță cu o aparatură sofisticată. După tragicul eveniment din 11 septembrie 2001, filmul nu a mai fost difuzat. Ceea ce este ciudat este faptul că producătorii filmului nu au ripostat.

S-a spus că data de 11 septembrie 2001 a schimbat lumea și că se impuneau măsuri de securitate. Aceste evenimente au divizat lumea, în cei buni și cei răi. Cei buni i-au atacat pe cei răi, iar cei răi au ripostat.

Misiunea a fost îndeplinită


Noua Ordine Mondială

În unul dintre Turnurile Gemene din New York își avea sediul central una dintre cele mai importante bănci din SUA, Morgan Stanley, care avea relații de miliarde de dolari cu lumea arabă.

Profiturile băncii erau uriașe. Reprezentanți ai autorităților americane erau nemulțumiți de relațiile pe care banca le dezvoltase dincolo de America. Ceea ce trebuia să se întâmple s-a produs, cu prețul vieții a peste 1500 de victime și a conflictelor care au urmat.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>