Nostradamus, o realitate care ne bântuie!

Michel de Nostradamus este cunoscut, mai ales, pentru cartea sa, Profețiile lui Nostradamus, carte devenită celebră în toată lumea. Prima ediție a cărții a apărut în anul 1555 și conține 353 de catrene.

La începutul anului 2018, specialiștii au realizat un top cu cele mai importante predicții ale lui Nostradamus care s-au adeverit.

Bomba atomică, Hiroșima și Nagasaki

În unul dintre catrenele sale, Nostradamus descrie o poartă a infernului care se va crea în două orașe, de o mașinărie de oțel care lansează foc. Oameni arși, alții care țipă și se roagă la Dumnezeu.

Moarte lui Henric al II-lea

Tânărul leu îl va învinge pe mai marele leu, într-o singură bătălie. O suliță din aur îi va străpunge frunte și ochii.
Nostradamus se referea la lupta dintre Henric al II-lea, bătrânul leu, și Montgomery, tânărul leu. Viziera lui Henric al II-lea a cedat și o suliță i-a străpuns fruntea. Henric al II-lea a murit după zece zile de suferință.

Hitler

Un tânăr sărac din Occidentul Europei va cuceri cu discursul său populația. El va deveni un animal feroce care va trece fluvii și munți pentru a cuceri Orientul. O mare parte a lumii se va uni împotriva sa, formând un mare câmp de bătălie. Hitler s-a născut în Austria, în anul 1889. Avea un talent oratoric excepțional. Împotriva animalului feroce se vor uni cele mai puternice țări ale lumii, care au format un mare câmp de bătălie.

Incendiu la Londra

Din brutăria unei bătrâne doamne, focul se va extinde. Londra va arde timp de trei zile. În anul 1666, un incendiu devastator va distruge Londra. Focul a fost stins după trei zile.

Loading...

11 Septembrie 2001

Centrul Noului Oraș va fi zguduit din temelii. Două imense pietre se vor prăbuși. Turnurile Gemene din centrul New York-ului s-au prăbușit ca urmare a unui atac terorist.

Asasinarea fraților Kennedy

Un mare om din Lumea Nouă va fi asasinat. La scurt timp, și fratele său va acea aceeași soartă.
În 22 noiembrie 1963, președintele John Kennedy era asasinat în Dallas. În 5 iunie 1968, fratele său, Robert, avea aceeași soartă.

Napoleon

Pau, Nay și Loron, foc și sânge, spunea Nostradamus. Pentru că a refuzat să fie închis, Omul avea să fie deportat, unde a și murit. Pau, Nay și Oloron sunt trei orașe în Franța. Dacă rearanjăm literele, obținem Napoleon roi, Napoleon regele. Exilat pe o insulă, el va muri în condiții misterioase.

Luna

Omul va ajunge într-o zonă străină de pe Lună cu ajutorul vulturului. Va fi un mare scandal. Este cunoscut faptul că misiunile Apollo au fost numite Vulturul.

Charles De Gaulle

Gaulle va fi regele Hercule. Va fi numit de trei ori, Charles De Gaulle a fost liderul francezilor în trei reprize.

nostradamus

Donald Trump

În noua lume, va apărea un nou conducător al armelor. Contestat și iubit. Va face ceva măreț pentru țara lui.
Donald Trump, America the first.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și