Nostradamus descrie cum va începe și unde al treilea război mondial

Nostradamus descrie cum va începe și unde al treilea război mondial

Nostradamus a prezis că în vremurile noastre va începe cel de-al treilea război mondial și va dura aproximativ 27 de ani. Această profeție, ca toate profețiile lui Nostradamus, nu are o dată fixă pentru când se va întâmpla și din acest motiv există o sumedenie de interpretări.

Există numeroase versiuni ale interpretări catrenelor lui Nostradamus. Unele voci au susținut că al treilea război mondial trebuia să înceapă în 2018, dar din fericire acest lucru nu s-a întâmplat.

Odată cu venirea lui 2019, vocile susțin că acesta ar fi anul în care marele profet ar fi văzut producerea războiului mondial.

Nostradamus despre al treilea război mondial

Există numeroase catrene în care Nostradamus a descris cel de-la treilea război mondial.

„Marele război va începe din Franța și toată Europa va fi atacată, va fi lung și terifiant pentru toată lumea și în cele din urmă va exista pace, dar doar câțiva se vor bucura de ea – un război va începe între cele două mari puteri mondiale și va dura o perioadă de 27 de ani ”

scria Nostradamus

După cum ne spune traducerea acestui catren, atunci putem spune că cel de-al treilea război mondial se va declanșa din Franța.

Ușor și sigur el ca acapara toată Europa și timp de 27 de ani, oamenii vor trăi cele mai negre orori posibile. În cele din urmă se va termina, dar pentru că planeta va fi devastată, puțini se vor mai bucura de ea.

În alte versete, Nostradamus scrie: „pentru dezacorduri și neglijențe se va deschide un pasaj pentru Mohamed: de sânge scufundat în pământ și în mare, portul Marsilia va fi acoperit de nave și vele”.

Nostradamus

Și în aceste versete, Nostrdamus ne informează că Franța va fi prima țintă a războiului mondial.

De data aceasta, îl aduce în discuție pe Mohamed, ceea ce ne-ar putea duce cu gândul că acest război va izbucni în urma unui conflict între musulmani și creștini.

nostradamus

„În cetatea lui Dumnezeu, va fi un tunet mare, doi frați rupți de haos în timp ce cetatea cade. Marele lider va ceda. Cel de-al treilea război mare va începe când orașul mare arde „.

Nostradamus

Nu se poate spune cu adevărat care este cetatea lui Dumnezeu, dar tunetul care va cădea ar putea fi o bombă foarte mare.

Atunci când aceasta va fi lansată, un mare lider mondial va ceda și marele război mondial va pune stăpânire pe înrteaga planetă.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This