Mistere

Profetii

Nostradamus: Al treilea razboi mondial va incepe cand “Camila” va bea apa din Dunare!

8views

Foarte mulți profeți au prevestit al treilea război mondial și l-au descris ca fiind mai sângeros decât orice alt război anterior. Au existat voci care l-au asemănat chiar și cu Apocalipsa, pentru că după detonarea mai multor bombe atomice, viața pe Terra ar fi imposibilă. Până în prezent, omenirea nu a fost vizibil în pragul unei conflagrații, cu toate că diverse războaie mai mici au fost duse prin diverse locuri de pe glob.

O profeție interesantă despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial le-a oferit Nostradamus într-unul din faimoasele sale catrene.

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.

Acest catren se referă ca al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. Bineînțeles că pe continentul European nu există cămile decât la grădina zoologică, dar Nostradamus și-a scris versurile mult mai codificat decât își imaginează foarte mulți. Din punctul de vedere al cercetătorilor,Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe și care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin. Acest scenariu este departe de a se produce în următorii 20 de ani și interpretarea specialiștilor este de-a dreptul eronată.

Din altă perspectivă,Cămila” poate să fie populația arabă care trăiește în întreaga Europă, cu precădere în Franța și Germania. Potrivit acestei teorii, arabii ca și ceilalţi locuitori ai țărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăsește în realitate.

Loading...

nostradamus

Războiul va fi atât de puternic încât Europa va tremura din toate încheieturile, dar în cele din urmă, această armată sângeroasă, care a devastat Austria și Germania, va fi învinsă în Munții Alpi de cătrecocoșul galic”. Astfel, aflăm că pe lângă țările prin care trece Dunărea și Franța va fi implicată în al treilea război mondial.

Acest război se va declanșa după anul 2013 și va fi atât de sângeros încât doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

loading...