Nostradamus: Al treilea razboi mondial incepe din Romania!

Un catren, marca Nostradamus, susține că Al Treilea Război Mondial va începe cu distrugerea unui oraș din România. Acest catren este de-a dreptul șocant și provoacă numeroase controverse.

Vestitul Nostradamus, într-unul din catrenele sale, se pare că face referire la România atunci când vorbește despre al treilea război mondial. Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastreRomainie” în Centurii.

Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.


Sau, tradus:

Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul  va ruina acel oraş,
Violenta distrugereRomânie” va suferi,
Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Loading...

Aceste rânduri fac referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greșeală, lucru care este des utilizat de prezicător. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO.

Cuvântul cel mai controversat este „Românie” și în timp ce numeroși oameni cred că Nostradamus a vrut să se refere la țara noastră, există și ceilalți, care susțin că profetul nu s-a gândit niciodată la țara noastră.

Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

rp_razboi.jpg

Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee= fort dezolant, se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și