Descopera lumea

Nostradamus: Al treilea razboi mondial incepe din Romania!

Un catren, marca Nostradamus, susține că Al Treilea Război Mondial va începe cu distrugerea unui oraș din România. Acest catren este de-a dreptul șocant și provoacă numeroase controverse.

Vestitul Nostradamus, într-unul din catrenele sale, se pare că face referire la România atunci când vorbește despre al treilea război mondial. Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre „Romainie” în Centurii.

Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura.


Sau, tradus:

Din Rusia se apropie în masă..
Distrugătorul  va ruina acel oraş,
Violenta distrugere „Românie” va suferi,
Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Aceste rânduri fac referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greșeală, lucru care este des utilizat de prezicător. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO.

loading...

Cuvântul cel mai controversat este „Românie” și în timp ce numeroși oameni cred că Nostradamus a vrut să se refere la țara noastră, există și ceilalți, care susțin că profetul nu s-a gândit niciodată la țara noastră.

Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani.

razboi 1 - Nostradamus: Al treilea razboi mondial incepe din Romania!

Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee= fort dezolant, se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ.

loading...
2 Comentarii
  1. Ana spune

    Ciudat! În secolul al XVI-lea, cînd Nostradamus își scria „profețiile ” despre al III -lea război mondial , România nu exista cu această denumire …În acea vreme putem vorbi despre Moldova, Transilvania , Țara Românească, Prima denumire de România fiind menționată în 1866 după unirea celor 3 principate … Așa că… mai încet cu pianul pe scări !… Sugerez aceeași „grijă pentru pian”și în cazul„profețiilor ” babei Vanga.

  2. Tiberiu spune

    Normal, nici Hitler nu exista atunci si nici Napoleon. El a facut aceste previziuni pentru viitor, adica pentru zilele in care tarile si personajle au existat. E logic!!!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.