Nostradamus a prezis Apocalipsa. Atunci când cel de-al treilea Antichrist moare se dezlănțuie iadul

0

Antihristul este personalitatea care întruchipează răul și care nu doar că săvârșește crime împotriva creștinismului, dar nici nu ăl recunoaște pe Iisus ca fiind Mesia.

Pornind de la această definiție realizăm că Antihrist poate fi oricine, indiferent de religia sa și fără ca să-și dea seama. Dar pentru că relatările din Biblie sunt atât de relative, atunci și termenul de Antihrist tinde să-și micșoreze spectrul de acțiune. Acest fapt a fost pe deplin înțeles de unul dintre cei mai mari vizionari ai omenirii, Nostradamus.

Cu câteva sute de ani în urmă, Nostradamus și-a lăsat scrise previziunile pentru vremurile care vor urma. Astfel, el a prezis că omenirea va fi vizitată de 3 personalități malefice, pe care le-a numit generic antihrist. Lista lui Nostradamus a fost deschisă de „Pau Nay Loron”. Aceste cuvinte ar reprezenta, de fapt, numele a trei localităţi din sudul Franţei: Pau, Nay şi Loron.

În restul profeţiei, Nostradamus încearcă să descrie o fiinţă umană şi ne spune că e vorba despre un împărat care se va naşte în apropiere de Italia, şi care e mai puţin prinţ şi mai mult măcelar. Referinţa pare a fi clară – celebrul împărat francez Napoleon Bonaparte.

Al doilea pe lista marelui profet este așa numitul „Hister”. Este omul care a declanșat Al Doilea Război Mondial și a provocat Holocaustul care a lăsat răni adânci în inimile celor mai multe dintre națiuni. Nostradamus spunea despre el că va fi marele căpitan al Germaniei, care va fi născut în Noricum (străvechiul nume al Austriei).

Hister nu este nimeni altul decât Hitler și Nostradamus îl vedea ca fiind malefic cu multe sute de ani înainte să se nască. Nostradamus mai spune că cel de-al doilea Antihrist va avea ca simbol o cruce îndoită (o referinţă clară la zvastică) şi că va trimite „poporul lui Irale” într-un mare cuptor. „Irale” nu este altceva decât o anagramă a lui Israel, şi, da, Nostradamus a avut iar dreptate pentru că Hitler i-a condamnat pe evrei la moarte.

Cel de-al treilea personaj malefic, pe care l-a văzut Nostradamus în clipele sale de nebunie, este Mabus. Ciudat este faptul că acest antihrist vine din ceruri și doar atunci când va muri va începe un război mondial de proporții. Astfel, în catrenul 10, ne este spus: „În anul 9.11.1, luna septembrie, marele rege al terorii vine din ceruri”. Nu se cunoaște cine este acest personaj misterios, din cauza căruia se va declanșa Apocalipsa.

antihrist - Nostradamus a prezis Apocalipsa. Atunci când cel de-al treilea Antichrist moare se dezlănțuie iadul

Poate să fie un politician sau un om care va ajunge peste noapte să conducă lumea. Important este faptul că Nostradamus nu s-a înșelat niciodată și cel de-al treilea personaj malefic urmează să vină. Atunci omenirea va experimenta răul suprem și Apocalipsa se va dezlănţui pentru a purifica viața decadentă pe care o duce omul modern.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și