Nostradamus, 2019 va fi anul justiției

Nostradamus, 2019 va fi anul justiției

Cea mai mare autoritate în interpretarea operei lui Nostradamus a fost românul Vlad Ionescu. El și-a dedicat zeci de ani descifrării și interpretării Centuriilor și Profețiilor. El a murit în anul 2002, la New York.

Profețiile lui Nostradamus sunt studiate de numeroase secole. Cu toate că există sceptici cu privire la veridicitatea lor, mai mult de jumătate dintre acestea s-au produs. Nostradamus și-a prezis cu exactitate anul și ziua morții.

2019, anul justiției

În ceea ce privește anul 2019, Nostradamus îl numește anul justiției, dat fiind evenimentele care se vor produce.
Profețiile mai fac referire și la cutremure și uragane puternice care se vor produce în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie.

Vă prezentăm câteva dintre profețiile celebrului Nostradamus publicate recent de un jurnal francez și clasificate în funcție de tema abordată.

Inundații în Europa

Ungaria, Cehia, Italia și Marea Britanie se vor confrunta cu inundații puternice. Pe plan mondial, Europa și SUA se vor confrunta cu un imens val de migrație și cu atacuri teroriste.

În Orientul Mijlociu vor fi conflicte de ordin religios care vor duce la migrația multor persoane în Europa. În anul 2019 se vor produce multe uragane în special în SUA. Zonele afectate vor fi Florida, Texas și New Orleans. China va deveni noul lider mondial, ceea ce va duce la un conflict cu SUA.

Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor?

În Coreea de Nord, Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor. În acest conflict se va implica și Rusia. Americanii trebuie să se pregătească să facă față unui mare cutremur.

nostradamus

Acesta va afecta zona dintre California și Vancouver. Va fi una dintre cele mai mari catastrofe naturale din istoria Americii.

Președintele SUA va avea probleme cu justiția și va trebui să justifice implicarea Rusiei în alegerile din anul 2016.

CATEGORIES
Share This