Bizar

NORII, MANIFESTĂRI DIVINE SAU PORȚI CĂTRE UNIVERSUL ÎNTUNECAT

S-a spus că norii sunt manifestări divine. Aparițiile divine încep și se termină cu un nor. Dincolo de acest caracter, norii au și un caracter salvator.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, norii au salvat mulți piloți in timpul luptelor, devenind adevărate ascunzători pentru aceștia.

Norii au misterul lor. În pădurea Baciu de lângă Cluj, aceștia au formă lenticulară sau sub formă de dom. Un fenomen rar și misterios pe care specialiștii nu l-au putut explica.

Există istorii despre norii care au un comportament violent. Unii emit lumini, alții sunt magnetici, din alții iese fum. Norii sunt mesagerii ai îngerilor sau ai unei lumi necunoscute, în sensul că forma lor comportă un mesaj secret.

În 28 noiembrie al fiecărui an, deasupra Sfinxului din Carpați apar nori luminoși care au o culoare portocalie. Se spune că este o legătură cu forțele cosmice. Norii iau forma unor piramide.

Locuitorii din Bușteni susțin ca au fost martorii la un alt fenomen misterios. În anul 2013, au putut admira pe cer un nor sub formă de cruce, chiar deasupra Caraimanului. Părea că norii sunt o replică a crucii de pe Caraiman.

În anul 2014, deasupra Portugaliei a apărut o formațune noroasă sub foma unei mâini. A fost numită Mâna lui Dumnezeu.

Oamenii de știință explică acest fenomen ca fiind unul de natură psihologică, de percepție, prin care oamenii văd diferite forme divine. Și totuși…

În aprilie 2016, deasupra acceleratorului CERN au apărut nori cu forme ciudate. În acel moment, la CERN se efectuau experimente privind Universul întunecat. Puterea acceleratorului fusese ridicată la 14 TeV. Pănă în mai, activitatea acceleratorului a fost întreruptă. S-a spus că expermentul a fost unul deosebit de riscant.

Se încerca aducerea unui univers întunecat, paralel, în realitatea noastră. Activitatea a fost întreruptă timp de căteva zile. A fost reluată în mai, iar în iunie s-a produs un alt fenomen. Deasupra acceleratorului s-au format nori care aveau o mișcare circulară și din care ieșeau fulgere. Experimentele de la CERN crează un portal spre o altă dimensiune, o legătură cu ființe interdimensionale.

loading...
To Top