Nori verzi pe cerul din Australia. Anomalie sau HAARP?

Nori verzi pe cerul din Australia. Anomalie sau HAARP?

În urmă cu câteva zile, în orașul australian Sydney s-a produs un fenomen meteorologic normal la prima vedere. Este vorba despre grindină, dar chiar înainte ca acest fenomen să se producă, mai mulți localnici au fotografiat cerul, care părea să pulseze cu numeroase lumini verzi.

Norii verzi din Sydney au provocat numeroase întrebări, care par să nu aibă niciun răspuns real.

Norii verzi, teorii vehiculate

În prima ipostază, s-a vehiculat teoria care susține că norii pulsau lumini verzi din cauza diferențelor dintre culorile mai calde ale lumii de după-amiază și nor.

O altă teorie se referă la proiectul HAARP, despre care s-au scris numeroase informații și despre care se crede că poate modifica vremea în funcție de anumite nevoi și criterii.

Nu este pentru prima dată când un fenomen meteorologic absolut normal este însoțit de lumini ciudate și inexplicabile. În mod normal, aceste lumini apar pe cer înainte de un mare cutremur, dar de data aceasta nu a fost cazul în Australia. Acesta este, probabil, motivul pentru care și specialiștii încearcă să dezlege acest mister.

De ce au fost norii verzi?

Există multe teorii pentru care norii devin verzi. Dr. Joshua Soderholm, un om de știință de la Universitatea Monash.

Soderholm susține că norii ar fi putut să apară verzi din cauza furtunii care acționează ca un filtru. Lumina care trece prin furtună filtrează lungimi de undă specifice. Una dintre lungimile de undă care a trecut furtuna a fost verde, potrivit lui Soderholm.

Soderholm susține că mulți meteorologi cred că norii verzi reprezintă o viitoare grindină. Cu cât este mai puternică furtuna, cu atât este mai pronunțată culoarea verde în nori. 

Cu toate aceste explicații, cei mai mulți sunt de părere că în Sydney nu a fost nimic natural, ci a fost vorba despre HAARP și nimic mai mult. Până la urmă, de câte ori nu a plouat cu grindină și niciodată cerul nu a pulsatcu lumini verzi, foarte puternice?

loading...
CATEGORIES
Share This