Take a fresh look at your lifestyle.

NOI DEZVĂLUIRI: DRONE ANTIGRAVITAȚIONALE IMPLICATE ÎN TRAGEDIA DIN 11 SEPTEMBRIE 2001

După tragedia din 11 septembrie 2001, nu au contenit să fie publicate probe cu privire la misteriosul atac asupra asupra celor două Turnuri Gemene din New York.

Informațiile fac referire la faptul că, în realitate, au fost utilizate drone antigravitaționale care au acționat asupra clădirilor și ceea ce o lume întreagă a văzut au fost holograme ale unor avioane Boeing.

Richard Hall este un jurnalist american care a efectuat investigații pe cont propriu în ceea ce privește tragicul eveniment din 11 septembrie și susține că au fost utilizate drone antigravitaționale cu forma unor farfurii zburătoare, încărcate cu explozibil.

Dronele antigravitaționale au fost inventate acum o sută de ani, de celebrul om de știință Nikola Tesla. Imediat după moartea sa, prototipul a dispărut în mod misterios. S-a spus că a fost preluat de agenții FBI, care au confiscat mii de documente din laboratorul lui Tesla.

Richard Hall a studiat imaginile video surprinse în momentul coliziunii celor două avioane și a constatat că este imposibil ca un avion, fie el și Boeing, să poată penetra prin structura de oțel a unei astfel de construcții. Avionul străpunge clădirea și iese intact de cealaltă parte a ei.

Nu a fost descoperită epava avionului, nici bucăți din acestea. În mod paradoxal, lângă grămada de moloz a celor două turnuri, au fost descoperite bucăți dintr-un motor, care nu aparținuse avionului în cauză.

Loading...

Sunt martori care susțin că motorul a fost transportat cu o camionetă în apropierea turnurilor, imediat după explozie.

Nikola Tesla, tehnologie de vârf de interes mondial

Imediat după moartea marelui inventator, agenții FBI au confiscat mii de documente pe care le-au încărcat în două camionete.

Puțini știu că Tesla a proiectat un aparat de zbor care semăna cu un OZN. Într-un interviu pe care l-a acordat unui jurnal american, Tesla spunea, mașina mea zburătoare nu are aripi sau propulsoare. Dacă ai vedea-o pe pământ, nu ai crede că este un aparat de zbor.

droneEa se deplasează în aer în orice direcție, la viteze foarte mari. Ea poate zbura indiferent de vreme, de golurile de aer sau de curenții descendenți. Puterea ei de ascensiune nu depinde de dispozitive cum ar fi aripile, ci de acțiunea mecanică pozitivă.

Acum o sută de ani, Tesla a inventat prima dronă pe care a numit-o teleautomaton.

Imediat după moartea sa, guvernul american a intrat în posesia acestei tehnologii. Tesla declara despre invenția sa, are o putere de distrugere nelimitată

loading...

Comentariile sunt închise.