Take a fresh look at your lifestyle.

Noi descoperiri în Manuscrisele de la Marea Moartă

Între 1946 și 1956, o serie de mai multe texte antice au fost descoperite în peșterile din Cisiordania. Acestea sunt cunoscute în ziua de astăzi sub numele de Manuscrisele de la Marea Moartă și odată descifrate s-au descoperit numeroase adevăruri despre evenimentele importante din trecut.

Manuscrisele de la Marea Moartă au fost descifrate


Până în prezent, numeroase din Manuscrisele de la Marea Moartă nu au putut fi descifrate. Ele s-au deteriorat din multiple cauze. Un nou studiu, intitulat Levy Dead Sea Scrolls a fost inițiat în urmă cu patru ani și a avut ca scop fotografierea digitală a manuscriselor. După ce acest procedeu a fost realizat, imaginile au fost încărcate într-un calculator.

Cu ajutorul unui program special, specialiștii le-au descifrat și astfel au ieșit la iveală de lucruri controversate despre trecutul omenirii. Concluziile au fost prezentate în cadrul unui simpozion dedicat acestor manuscrise, de Dr. Alexey Yuditsky.

Arca lui Noe în formă de piramidă!


Dr. Alexey Yuditsky susține că un cuvânt definitoriu pentru forma sau structura Arcei lui Noe este „FET nee”. Acest cuvânt are semnificația de îmbinat la vârf.

Manuscrisele de la Marea Moartă

Specialistul susține că arca a avut forma unei piramide, pentru că grinzile se uneau în vârf. Această idee este greu de digerat, dar specialistul susține că manuscrisele o descriu astfel. Cum a fost posibil ca o arcă în formă de piramidă să plutească pe apele tulbure ale unui potop?

Loading...

Păcatele iertate cu bani


Un alt aspect de-a dreptul cutremurător, expus în Manuscrisele de la Marea Moartă se referă la păcate. Se pare că în trecut, Biserica accepta sume de bani pentru iertarea unor lucruri imorale.

Textul susține că așa cum datoriile materiale sunt sunt achitate, la fel se face și cu marile păcate. Concluzia este una simplă, păcatele erau șterse prin plata unor sume de bani. Oare acest procedeu erau acceptat și prin Biblie sau doar de Biserica?

loading...

Comentariile sunt închise.