NODURILE HARTMANN ȘI ENERGIILE NEGATIVE

Rețeaua Hartmann este formată din benzi de radiații cosmo-telurice emise de scoarța terestră care se intersectează perpendicular.

Rețeaua este organizată după modelul meridianelor și paralelelor Pământului. Descoperirea a fost făcută de medicul german Ernst Hartmann, în anul 1942. Zonele sunt considerate geopatogene și deosebit de periculoase pentru organism.

Zonele Hartmann sunt asociate și cu apariția fenomenelor paranormale. Zonele geopatogene iau naștere ca urmare a golurilor din scoarța terestră, a fenomenelor termice și de presiune din interiorul Pământului și acțiunii plăcii tectonice.

Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale cresc efectele nocive ale rețelei Hartmann asupra ființelor vii. De asemenea, influența radiațiilor Hartmann este crescută în apropierea transformatoarelor de tensiune electrică.

Zonele geopatogene erau cunoscute din cele mai vechi timpuri, oamenii își alegeau cu grijă locul unde își construiau casele, unde cultivau plante sau creșteau animale, folosindu-se de instinctul animalelor și al păsărilor.

În China antică, nimeni nu avea voie să construiască o casă, până ce terenul nu era testat de specialiștii imperiali cu capacități paranormale.

loading...

În vremurile trecute, românii lăsau să pască vitele un an pe un teren, după care hotărau dacă construiesc sau nu, în acea zonă. Ei sacrificau un animal și controlau organele interne. În funcție de starea acestora construiau sau nu, în acea zonă.

Rețeaua Hartmann apare sub forma unei rețele verticale de radiații tridimensionale și invizibile care se înalță din sol. Nodurile, punctele de intersecție, sunt de 6-7 ori mai nocive decât benzile de rotație. Rețeaua se strânge și se alungește pe măsură ce se apropie de poli.

Nodurile Hartmann acționează asupra oamenilor prin reducerea vitalității, somn agitat, coșmaruri, afecțiuni ale inimii, rinichilor și metabolismului.

În București, cele mai afectate zone sunt între Calea 13 Septembrie și Bulevardul Coșbuc. O altă zonă este Presa Liberă, unde au loc și foarte multe accidente de circulație și Piața Romană.

Radiesteziștii afirmă că aceste energii pot lua formă fizică. Puterea lor este atât de mare că nu poate fi controlată. A fost realizat un experiment.

NODURILE HARTMANN - NODURILE HARTMANN ȘI ENERGIILE NEGATIVE

La o adâncime de jumătate de metru sub pământ au fost introduse trei bucăți din aur, argint și un aliaj. După un an de zile cele trei bucăți au fost dezgropate. Argintul avea culoarea verde, aliajul era parcă topit, măcinat, iar bucata de aur era intactă.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns