Ninsoare fara precedent in Sahara. Polii magnetici ai Pamantului se modifica?

Ninsoare fara precedent in Sahara. Polii magnetici ai Pamantului se modifica?

Anul 2012, după cum era de aşteptat, conform teoriei inversării polilor magnetici, aduce schimbări climaterice fără precedent. Un val de frig, fără precedent, a adus după sine ninsoare abundenţă în sud-vestul deşertului Sahara. Acest fenomen, nu a mai fost întâlnit până acum în regiune, iar localnicii sunt consternaţi de schimbările climaterice. Cu toate acestea meteorologii susţin că nu este niciun pericol, iar zăpada cât şi frigul omoară microbii. Aceasta explicaţie puerila demonstrează încă o dată incapacitatea oamenilor de ştiinţă, dar în acelaşi timp întăreşte teoria conform căreia o dată la aproximativ 5200 de ani, perioada unui ciclu mayaş, se produc schimbări drastice ale climei pământului.

Teoria celor 5200 de ani a fost confirmată de un grup de arheologi care în urma unor săpături în Sahara au descoperit schelete umane dar şi animale. În urma testaţii cu C14 acestea au o vechime de peste 5000 de ani. Acest fapt este inexplicabil pentru că acele animale nu aveau cum să trăiască decât într-o zână unde vegetaţia exista în abundentă.

Paul Sereno de la Universitatea din Chicago şi colegii erau în căutare de rămăşiţe de dinozauri în Niger, atunci când au făcut senzaţionala descoperire. În urma săpăturilor ei au descoperit peste 200 de schelete umane şi foarte multe alte schelete animale.Oriunde te întorceai erau oase aparţinând animalelor care nu trăiesc în deşert. Mi-am dat seama am fost în Sahara verde.” a declarat pentru o publicaţie de specialitate Sereno.

În aceste condiţii prezicerea mayaşilor despre modificarea lumii actuale, preconizata pentru data de 21 decembrie 2012, are susţinere din punct de vedere al descoperirilor efectuate până în prezent. Modificarea polilor este cea mai plauzibilă teorie care poate pune capăt lumii actuale şi care poate să genereze un nou început pentru specia umană.

loading...

Related posts