Take a fresh look at your lifestyle.

Nimeni nu a putut decodifica inselatoarea scriere de mana a diavolului

De-a lungul timpului, diavolul a fost reprezentat sub diverse forme grafice. În general, maleficul are o formă hidoasă, menită nu doar să atragă atenția oamenilor ci și să-i avertizeze despre pericolul în care se află numai dacă intră în contact cu acesta.

O astfel de poveste stranie s-a petrecut undeva prin secolul al XV-lea, când un italian pe nume Ludovico Spolentano a întrat în contact direct cu diavolul. Fiind măcinat de curiozitate, dar și din dorința de a intra în posesia unor răspunsuri interesante, italianul i-a cerut satanei să-i răspundă în scris la o întrebare. După mai multe insistențe, într-o seară diavolul și-a făcut apariția în casa sa și i-a oferit răspunsul mult dorit.

CIudățenia abia acum începe, pentru că reprezentantul maleficului i-a răspuns lui Spolentano într-o limbă bizară, folosind diverse coduri pe care nimeni nu a reușit niciodată să le descifreze. După cum se poate observa în imaginea alăturată, unde se spune că este scrisul de mâna satanei, diverse semne ciudate sunt folosite pe post de litere. Acest text nu a fost niciodată tradus, probabil pentru că este și imposibil de făcut acest lucru.

Spolentano a povestit într-una din lucrările sale că în seara când s-a petrecut straniul eveniment, o forță superioară i-a smuls foaia și penița din mână și a început să scrie frenetic. Rezultatul este ceea ce vedeți pe bucățica de hârtie alăturată, un text imposibil de citit și înțeles. S-a presupus că scrierea diavolului este înșelătoare, cauză pentru care nimeni nu poate înțelege cu adevărat textul scris de mâna maleficului.

scris diavol

Conform unor specialiști care au studiat bilețelul a fost stabilit veridicitatea acestuia. Acest fapt înseamnă că acest text este singurul existent pe Pământ scris chiar de mâna lui Satan. Păcat este faptul că niciodată nu o să putem decodifica ceea ce a vrut să transmită personajul negativ din această poveste.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.