Nikola Tesla spunea, dacă vrei să înțelegi Universul gândește-te la energie, frecvență și vibrație. Creierul meu este un receptor. În Univers există o bază de la care se obțin cunoștințe, putere și inspirație. Nu am pătruns în tainele acestui nucleu, dar știu că există.

Când transmisia pe calea undelor este aplicată perfect, tot pământul va fi transformat într-un creier uriaș, ceea ce de fapt și este, toate lucrurile fiind particule ale unui ansamblu real care se mișcă în același ritm. Vom fi capabili să comunicăm unul cu altul, instantaneu, indiferent de distanțe.

Valurile de unde Alpha în creierul uman sunt între 6 și 8 hertzi.

Frecvența valului cavității umane rezonează între 6 și 8 hertzi. Toate sistemele biologice funcționează în același interval de frecvență. Undele Alpha din creierul uman funcționează în acest interval și rezonanța electrică a pământului este între 6 și 8 hertzi. Astfel, întregul nostru sistem biologic, creierul și pământul în sine, lucrează pe aceleași frecvențe.

Dacă putem controla acest sistem electronic de rezonanță, putem controla direct întregul sistem mental al omenirii.

Loading...

Întrebat ce părere are despre moarte, Tesla a spus că nimeni dintre cei care au existat nu a murit. Ei s-au transformat în lumină și astfel există.

Omul își păstrează conștiința după viața pământeană. În orice colț de univers există diverse forme de energie a vieții. Una dintre acestea este imortalitatea, iar originea sa este deasupra omului și îl așteaptă.

Universul este cu mult mai moral decât suntem noi. Ceea ce am dorit să știu este ce se întâmplă cu o stea care apune și cu soarele care nu mai este?

Stelele se prăbușesc precum praful sau semințele, în această lume sau în alte lumi, iar soarele se răspândește în mințile noastre, în viețile multor creaturi, în ceea ce se va naște ca o nouă lumină, sau vântul cosmic o va împrăștia în univers.

Chestiunea este dacă totuși, una dintre aceste stele și unii dintre acești sori, chiar și cel mai mic, este salvat.

Când omul va înțelege că cea mai mare țintă a sa trebuie să fie aceea de a alerga după o stea căzătoare și va încerca să o prindă, când el va înțelege că viața i-a fost dată din această cauză, atunci el va fi salvat. La sfârșit, el va prinde steaua.

Creatorul va râde și va spune, a căzut doar ca să te facă să alergi după ea și să o prinzi.

Ori de câte ori cineva apropiat a fost rănit, am simțit durerea fizică. Aceasta pentru că avem corpurile făcute din același material, iar sufletele noastre sunt legate de fire ce nu pot fi distruse.

Tristețea de neînțeles care ne copleșește uneori, înseamnă că cineva de cealaltă parte a planetei, un copil sau un om generos a murit.

Uneori, întreg universul este obosit de el însuși și de noi. Dispariția unei stele și apariția unei comete ne vor afecta mai mult decât ne putem imagina.

univers

Relațiile care există între creaturile de pe pământ sunt chiar mai puternice, datorită sentimentelor și gândurilor noastre, floarea va înflori mult mai frumos în liniște.

Trebuie să învățăm acest adevăr ca să ne vindecăm. Remediul este în inimile noastre și în inima acestui animal pe care îl numim univers

loading...