Nikola Tesla și secretele proiectului HAARP

Nikola Tesla și secretele proiectului HAARP

Nikola Tesla și-a dedicat toată viața sa invențiilor sale. Multe dintre acestea au fost confiscate de FBI, imediat după moartea sa. Conform specialiștilor, invențiile sale erau capabile să bulverseze lumea, unele dintre ele funcționând în afara legilor fizicii.

Tesla a fost un geniu care își realiza invențiile fără scheme sau machete. Totul era vizual. El declara, tot ce am inventat este în imaginația mea.

Copilăria sa a fost marcată de tulburări psihice și fobii. Târziu, la vârsta de 17 ani, descoperă pasiunea pentru a crea obiecte. Va studia la Graz, Austria, în anul 1875, matematica, fizica și mecanica. Șase ani mai târziu, realizează prima lui invenție, motorul cu curent alternativ.

Pentru că invențiile sale erau privite cu reticență de către europeni, la vârsta de 28 de ani, pleacă în SUA, la invitația lui Edison, care lucrase la rețeaua electrică a orașului New York. Sistemul era bazat pe curentul continuu și din această cauză se înregistrau multe accidente sau incendii.

Tesla propune utilizarea motorului cu curent alternativ. Edison refuză această propunere din motive de orgoliu profesional. Geniul lui Tesla era de neacceptat pentru Edison. Între cei doi începe o luptă pe viață și pe moarte.

Tesla va fi susținut financiar de o companie rivală lui Edison. În scurt timp, Tesla va introduce în SUA, curentul alternativ. În anul 1891, în cadrul unei conferințe, Tesla vorbește despre energia liberă. În spațiu, există o formă de energie cinetică pe care omenirea o poate utiliza.

Loading...

Tesla începe să lucreze la un proiect legat de lumină, materie și eter. Conceptul de eter a fost introdus de Aristotel care îl considera al cincilea element. Mai târziu, teoria a fost dezvoltată de mai mulți fizicieni care considerau că spațiul interplanetar și interstelar nu este vid.

Dacă la început, celebrul Albert Einstein nu a susținut teoria existenței eterului, în anul 1934, revine și declară că spațiul este un mediu dinamic.

Tesla și cutremurele artificiale

Tesla este primul om care a putut genera un cutremur artificial. Oscilatorul electromecanic a fost brevetat în anul 1893. În anul 1898 într-un interviu, Tesla numea oscilatorul mașina de produs cutremure. Tesla a reușit să producă un cutremur artificial care a durat câteva minute și a avariat grav laboratorul său din New York.

Conform revistei Space and Time, imediat după moartea sa, FBI-ul a confiscat toate documentele și studiile aferente acestei invenții. Sunt multe voci care susțin că principiul de funcționare a oscilatorului a fost utilizat, mai târziu, în producerea distrugătorului sistem numit HAARP.

Tesla

Chiar Tesla declara în anul 1915, că lucrează la un aparat care poate atinge viteza de 500 km/s, adică 30000 km/min, care poate face înconjurul planetei într-un minut și 30 de secunde. Aparatul este o adevărată armă care poate distruge tot ce îi apare în cale.

Tesla a mai declarat că există și un revers al medaliei privind această invenție. Securitatea planetei noastre este pusă în pericol. El numea principiul după care funcționa aparatul, teleforță. Conform declarațiilor sale, un avion care se afla la o distanță de 400 km putea fi distrus în câteva secunde.

loading...

Related posts