Descopera

Nikola Tesla şi descoperirile sale fascinante despre viaţa extraterestră

Viaţa extraterestră, în timpurile noastre, este încă considerată un subiect tabu. Atunci când vine vorba despre extratereştri, cei mai mulţi, fie din ignoranţă sau chiar frică, consideră că omenirea este independentă şi că nu are nicio legătură cu viaţa din Univers. Această atitudine este una greşită în condiţiile în care există numeroase semnale care o contrazic. Mai mult de atât, în vremurile antice, numeroase civilizaţii care şi-au dus existenţa pe Terra au fost conştiente de prezenţa extratereştrilor printre noi. Vremurile au trecut, oamenii au evoluat şi astfel s-au trezit, sau nu, într-un întuneric profund din care se pare că nu vor mai ieşi prea curând.

Subiectul civilizaţiilor extraterestre prezente printre noi a fost abordat şi de către unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de ştiinţă, Nikola Tesla. Prin experimentele pe care le-a realizat, Tesla a ajuns la anumite concluzii înspăimântătoare pentru cei mai mulţi dintre noi. Extratereştrii există şi mai mult de atât ei se implică în mod direct în dezvoltarea omului. Această implicare se realizează cu ajutorul creierului, care conform descoperirilor lui Tesla nu este altceva decât un receptor, care poate capta informaţii universale.

“Creierul meu este doar un receptor. În Univers există o bază de la care se pot obține cunoștințe, putere și inspirație. Nu am pătruns în tainele acestui nucleu, dar eu știu că acesta există.”, scria Tesla în urma unui experiment.

În timp ce făcea experimente pe aparatura sa electrică, Tesla a afirmat următoarele:

“Nu pot uita niciodată primele senzații pe care le-am experimentat atunci când mi-am dat seama care sunt, eventual, consecințele incalculabile pentru omenire. M-am simțit ca și cum aș fi fost prezent la nașterea unei noi cunoștințe sau la dezvăluirea unui mare adevăr. Primele mele observații m-au îngrozit la modul pozitiv deoarece era prezent în ele ceva misterios, ca să nu spunem supranatural, și eram singur în laboratorul meu pe timp de noapte, dar în acel moment nu aveam ideea că aceste tulburări erau semnale controlate inteligent.”

În acest fel, Tesla era conştient că o forţă nevăzută stăpâneşte mintea umană indiferent de ipostaza în care se află.

loading...

Nikola Tesla - Nikola Tesla şi descoperirile sale fascinante despre viaţa extraterestră

“Schimbările pe care le-am observat aveau loc periodic și aveam o asemenea sugestie clară că numărul și ordinea acestora nu aveau legătură cu nicio cauză cunoscută de mine. Eram familiarizat, desigur, cu tulburările electrice care erau produse de soare, de Aurora Boreală și de curenții pământului și eram la fel de sigur de faptul că aceste variații nu erau cauzate de niciuna dintre aceste cauze.” “Natura experimentelor mele exclude posibilitatea ca aceste modificări să fie produse de perturbațiile atmosferice, așa cum unele persoane s-au grăbit în mod pripit să afirme. Acest lucru a fost cândva după momentul în care m-a fulgerat gândul că tulburările pe care le-am observat ar putea fi cauzate printr-un control inteligent. “Deși nu am putut afla până în acel moment care era înțelesul lor, îmi era imposibil să le consider ca fiind pur accidentale. Sentimentul în continuă creștere pe care îl am este că am fost primul om care a auzit salutul trimis de pe o planetă către alta. Un scop există în spatele acestor semnale electrice. ”

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top