Nikola Tesla, geniul nebun care a brevetat prima farfurie zburătoare

Imediat după moartea lui Nikola Tesla, FBI-ul a ridicat peste 120 de documente aferente unor proiecte la care marele inventator lucra. Cu toate că familia și apropiații lui Tesla s-au opus acestui demers, Tesla nici nu fusese înmormântat când aceste documente au fost confiscate, FBI-ul a preluat toate documentele și le-a transportat într-un loc secret, motivând că este în joc securitatea națională.

Se avansase ideea că Tesla este nebun, iar proiectele sale sunt un pericol mondial. Există multe persoane, chiar oameni de știință, care afirmă că aceste proiecte au fost însușite de autoritățile americane în mod fraudulos.

Tesla, prima farfurie zburătoare din lume

Recent, Rise Earth a intrat în posesia unui brevet care a aparținut marelui fizician și care prezintă o concepție picturală a unui obiect zburător care seamănă extrem de mult cu un OZN. Brevetul a fost realizat acum 100 de ani și este încă o enigmă pentru lumea științifică.

În ultima parte a vieții sale, Tesla a făcut mai multe declarații cu privire la faptul că a captat semnale radio care proveneau de la o civilizație extraterestră și grație acestor mesaje, el a intrat în contact cu extratereștrii și chiar a vizitat un OZN.

Specialiștii care au examinat brevetul au constatat că aparatul de zbor funcționează pe bază de energie liberă. Specialiștii de la Rise Earth au redeschis o discuție care este mai veche, cu privire la energia liberă și la neaplicarea ei în tehnologia modernă.

Este un refuz constant al oamenilor de știință cu privire la această formă de energie care se poate obține cu costuri mici și poate înlocui cu succes alte forme de energie mult mai costisitoare.

Loading...

Tesla, geniu sau nebun?

În anul 1933, la vârsta de 78 de ani, Tesla scria, sunt convins că ceea ce gândim poate deveni imagine. Lucrez la un proiector care poate capta gândirea și o transformă în imagini. Din păcate, toate notele și schițele acestui proiect au dispărut.

rp_Optimized-ozn-tesla.jpg

Tesla susținea că multe dintre proiectele sale au avut ca sursă de inspirație textele scrise în sanscrită, pe care le considera ca aparținând atlanților, prima civilizație care a utilizat energia cosmică.

Peste 300 de brevete ale lui Tesla au fost clasate top secret. Se spune că celebrul proiect HAARP a fost preluat de americani din unul dintre aceste brevete.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și